Northeaster
Üye
Sen aştın kendini brom ellerine sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınav ne zaman ?
Pazar günü sınawdan çıkınca demlendikten sonra programı güncelleyeceğim
Planda şunlar var ;
- Sbot veri alma güncellenecek
- Programın ayarları otomatik kaydedilicek
- CPU kullanımı minimum olacak
- Bot Başlıklarını okuma vb. get komutlarında geliştirme yapılacak
vb:...
aklınıza gelen başka şeyler varsa yazın pazartesi yayınlıyım :beer
Pazar günü sınawdan çıkınca demlendikten sonra programı güncelleyeceğim
Planda şunlar var ;
- Sbot veri alma güncellenecek
- Programın ayarları otomatik kaydedilicek
- CPU kullanımı minimum olacak
- Bot Başlıklarını okuma vb. get komutlarında geliştirme yapılacak
vb:...
aklınıza gelen başka şeyler varsa yazın pazartesi yayınlıyım :beer
Social Botting v1.7 ;
Geç bir güncelleme oldu affola ,
- CPU kullanımı düşürüldü
- SBot veri alma güncellendi
- Ayarlar kaydedilmesi vb. geliştirildi
- Bot başlıkları güncellendi
- Güvenlik açısından geliştirmeler yapıldı
** Otomatik olarak program kendini güncelleyecek Manuel olarak hiçbirşey yapmıyoruz :beer
Öncelikle teşekkürler mBot ulusal sürümlerde kullanılıyor biliyorsundur. Burada mBOt derken tüm ulusal sürümlerde görebilirmiyiz charımızı ?
Öncelikle teşekkürler mBot ulusal sürümlerde kullanılıyor biliyorsundur. Burada mBOt derken tüm ulusal sürümlerde görebilirmiyiz charımızı ?
Büyük ihtimalle evet gözükecek.Bot Başlıklığını ayarladığında çalışabilir. Mbot ve sroking'in ulusal sürümlerinde sorun olacağını sanmıyorum. Ama çalışmaz ise yarın onlarıda eklerim :beerÖncelikle teşekkürler mBot ulusal sürümlerde kullanılıyor biliyorsundur. Burada mBOt derken tüm ulusal sürümlerde görebilirmiyiz charımızı ?
Bot zillayı açıp social bottinge launch diyorum ama hiçbir şey olmuyor işletim sistemi win7 homebasic 64bit
- Bilgisayarında birden fazla kullanıcı grubu varsa , yetkin olandan açman gerekebilirOlmadı yönetici olarak xS
ibotta 3 char acıyorum settingsten ibot testi seçiyorum ama hiç birinin bilgisi gelmiyo :S nasıl yapcam bunu anlmadım. bi yardım edermisiniz
Yönetici olarak açmayı deneyebilirsin;Ben de çalıştıramıyorum. SBot'u görmüyor. Sbot'u acmadan önce mi programı açmalıyım anlamadım.