IICreativeII
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 20 Ocak 2010
- Puanı
- 2
ama haksız karşılaşma oluyor boyle senn gemi sayıları 420 milyon yapmışsn nasıl saldıralım sana :sxD daha fazlası var otekılerı daha cıakrmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama haksız karşılaşma oluyor boyle senn gemi sayıları 420 milyon yapmışsn nasıl saldıralım sana :sxD daha fazlası var otekılerı daha cıakrmadım
ama haksız karşılaşma oluyor boyle senn gemi sayıları 420 milyon yapmışsn nasıl saldıralım sana :s
valla benım savunmam max +2 avcı gemi ekledim oyuna
sen bana saldırdığında 2b küçük nakliye vardı:'(
----------
Çok dandikler ama
ben yetkii kulnarak yapmıyorum ama admn fln da deglm normal user im
harabe alnlarını topla bndeki gemilerde bitiyor saldrı gelıyrBende onu diyorum adam admin 500m ile geliyor,sen usersin 2b ile geliyorsun
Abi cidden bunun bi sırrı mi var yoksa saatlerce galeri başındamısın
harabe alnlarını topla bndeki gemilerde bitiyor saldrı gelıyr
Nası yani harabe toplayınca gemimi geliyor oO
Ogame kopya sript istesem 2dkde bundan bin kat iyisini yaparım :d
hammadde gelıyor ondan onlarla galerıden gemı alıyon
7.596.484.163.751.725 boyle sayıda metal var bnde bnde inanamıyorum
----------
deuterium eksik olmasa 10 milyar gemi cıkarırımda yok işte deuteerium topnmıyor khretsn
evet o da finish %25 fazla alıyor ztn 750 mil de bir şeye yetmiyor okdr metali karşılayacak deuterium varmıki oyundaKaranlık madde bitti galiba Hammadde paketi alamıyorsun
evet o da finish % fazla alıyor ztn 750 mil de bir şeye yetmiyor okdr metali karşılayacak deuterium varmıki oyunda
deuterium sentezını yukselt
sentezi yükseltmekte bi yere kadarKaranlık maddesi bitmşse belli bi yerden sonra yükseltemez zati
----------
Hakaret amaçlı deildi
okdr gemi suyla çalşmıyor500m karanlık maddeyı ne ara bıtırdı bellıkı savunmaya harcaıs
bu iyi yaw trawian hiç oyynamadm benoyun hosunuza gıttıyse bır oyun daha var onuda kurmayı dusunuyorum tek sorunu var admın panelı calısmıyor travian scripti
suan test yapıp sorunları duzeltmeye calısıyorum www.starvian.22web.net
travian kadar berbat bir oyun yok.Gerçekden baska birşey kurmanı dilerimoyun hosunuza gıttıyse bır oyun daha var onuda kurmayı dusunuyorum tek sorunu var admın panelı calısmıyor travian scripti
suan test yapıp sorunları duzeltmeye calısıyorum www.starvian.22web.net