DeepForce
Banlanmış Üye
Galiba yine herşey 1x ?
1 haftalık baslangıc ıcındı o 1000x şuan 10x
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba yine herşey 1x ?
krdş az deuterium yardımı yaparmsın hp bitip duruyor birde karanlık madde ?
roadrunnermı gecıyor ayrıcalıgımız olsun ama aynı seylerı sızede verdım 9.223.372.036.854.775.808 son puan
500m karanlık maddeyi bitirdinmi yani
----------
rekorda herşeyde herkezi geçicem emin olun Gezegen koruyucu hariç:S
hade bakalım bakak gorek
ben geldmBinalarda füzyonenerji dışında rekorler bende
savaşa hazrlan phoniksben geldm
en ıyı savunma ve fılo deswa da var hayla yıkamadım saldırıp duruyorum gene 4 fılo yolladım deswayaben geldm ----------savaşa hazrlan phoniks ----------en iyi filo sanada ugrasın phoniks
istatistige bak istersen birde en iyi 100 savasa deswayı süpürdümen ıyı savunma ve fılo deswa da var hayla yıkamadım saldırıp duruyorum gene 4 fılo yolladım deswaya
istatistige bak istersen birde en iyi 100 savasa deswayı süpürdüm
----------
karanlım maddem btti
phoniks te yenildi
bekleyemem beklersem gçlenrsn 2. saldırı gelıorşimdi gördüm 1 gün bekle
bekleyemem beklersem gçlenrsn 2. saldırı gelıor
okdr cıkmı hakaret bu bnm filo nun donüşünden sonraya geliyor şansına küs yenilip gidiceksin bir tek olum yıldızı etki eder belki 240 milyon tane ama sonucu belli şimdiden afedersin ama kaybettinbenden de sana gelıyo Hade şimdiden geçmiş olsun
azımla ıçan taşı delermiş rood da saldrsın banada snra bitirrim bu oyunun sayfasnını artq tabi bende saldırdıktan snraBladerler herbirinizde 2t gemi ne iş
azımla ıçan taşı delermiş rood da saldrsın banada snra bitirrim bu oyunun sayfasnını artq tabi bende saldırdıktan snra
kurucu yetkilerni kullnmasan butun gemilerden 199 milyon neyse bnlarda yyetmez zatenvalla benım savunmam max +2 avcı gemi ekledim oyuna
kurucu yetkilerni kullnmasan butun gemilerden 199 milyon neyse bnlarda yyetmez zaten