Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
usta mesela benim çarımda premium yok bi sorun olurmu 7/24 saat kastıttırmak istiyorum dahada uzun kastıtıtırabilirirm hele bi maaşımı alim
saol en kısa zamanda bota koyduralım pre bitti daha kasasım kalmadı benim inş çarım hiç dc yemeden çok güsel şekilde kasılırda bua rada ptt havalesinde forum veriyorlar acaba onu nasıl doldurucaz böyle işlemde birde ona yardımcı olsanız bi zahmetahmet abi görmemiş demek ben cevap veriim :'(
Çarını Kastırmak İçin Premium Gerekmiyor Fakat Çarın Dc Yerse Oyuna Girmek İçin Zaman Kaybı Oluyor Buda Sanırsam Sürene Eklenmiyor :'(
AhmedKemal' Alıntı:Başkalarının yaptığı gibi Clientless Mod'da char kasmayız anlık bilgi ve SS'lerle bunu garantilemekteyiz.
biz bilgisayariciyiz Daltaş INS TUR. TIC A.S SistemNet olarak arastirabilirsinizClientless yapmadan 10'larca char açmayı nasıl yapıyorsunuz
Kastığınız çarları konunuzda paylaşırmsınız
biz bilgisayariciyiz Daltaş INS TUR. TIC A.S SistemNet olarak arastirabilirsiniz
Bu işler için 5 tane bilgisayar kullanıyoruz ve pclerin ozellikleri minimum 6 7 char acabilecek kadar yeterli fakat biz her pcde 5 char aciyoruz toplamda 25 tane musterimize aynı anda hizmet verebiliyoruz.
Baskaları gibi yok olana var demiyoruz anlayan heralde anlamistir. cok yakında musterilerimize charlarinin nasil kasildiklarini kendilerinin gorebileceği bir hizmette sunacagız..