• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

    Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

The Giving Grove Eventi Hakkında Bilgi!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pluotos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pluotos

Aileden
Aktiflik
K.Tarihi
12 Ara 2016
Mesajlar
103
Puanı
25
Merhaba arkadaşlar. Bakım konumda eventin nasıl olduğunu açıklayacağım demiştim. Şimdi SS lerle beraber işe koyulalım.

Eg4z8z.jpg


Adı gördüğünüz üzere
[Event] Magic Tree Nutrient Bundle diye geçiyor. Bu item event için gerekiyor ve oyunda 1 saat kaldığınız zaman verilmekte. Günde sadece 2 tane alabiliyorsunuz. Yani toplamda oyunda 2 saat kaldığınız zaman, 2 adet kazanıyorsunuz (1 günde). Kazanabilmek için en az 30 level ve en fazla 75 level olmalısınız. Peki kazandıktan sonra ne yapıyoruz? İtemi açıyoruz ve içinden 3 renkli aşı çıkıyor.

gqJ4o0.jpg


Cube 1 de ilk olarak duran mavi aşı benim seçtiğim aşı. Her aşının farklı ismi bulunmakta. Toplamda 3 adet aşı var. İsimlerini tam hatırlayamıyorum. Ayrıca 3 aşıda farklı 3 ağaç için. 1 aşıyı başka bir ağaçta kullanamassınız. Peki aşıyı aldık, şimdi ne yapıyoruz? Sanctum'a gidip, orta bölgeye gidiyoruz ve ağaçlarla kaplı kısmı buluyoruz.

brdgkj.jpg


Gördüğünüz gibi bu ağaçlardan bize ait olana tıklıyoruz. Ardından "I have nutrients to give" diyerek aşıyı verip, hediye itemimizi alıyoruz. Event'la iyi eğlenceler!

NOT: Elyos oynadığım için, Elyos tarafı adına anlatılmıştır.
 
Geri
Üst