Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç bir sorun yaşamadım ben.. Arada internetten düşüyordum okadar oda 7 saniye sonra geri geliyorduben bi ara denedim dsl kesmişlerdi ama ondan yoktu sende dsl kesmedilermi
Ow ye
Kimliğimi açıklamak zorunda bıraktın beni..
Ow ye
DaB mod On
Sorun değil Ama ödemeye çalış borcunu faizleri girmesinUmut ellerine sağlık bugün borç hatırlatma servisi aradı yarından bugünden kesilir
Önemli değil Aklında sorusu olan kaldımı? kanıt burda iştePaylaşım için teşşekürler. Dün paylastın okumustum bugunde net kesildi borcu ödemeye gittim sistem yok. Senin sayende kullanmaya devam ediyorum. arada internet kesiliyor ama 2 saniye sürüyor kesilmesi
İşe yaramıyor demeyelim sen yapamamış olabilirsin uzun süre kullandım çünküArtık ihtiyacım kalmadı. Borcu ödedim Bu arada düzenli olarak internet kesilmesi tam 10 dakikada bir 1 saniyelik internet kesintisi oluyor. ve UltraSurf işe yaramıyor. Hotspot Shield herşeyi karşılıyor
Hayır benim 1 tanıdık kullanıyordu yasak ama kullanıyorum filan demişti
Şuan yaptığın sadece üyelerin aklında acaba? bıraktırmak Denemeden önce yorumlara bakar insan ve negatif yorumları görünce sıkılır kararsız kalır.. Araştırdım ceza alan yok. 1-2 kişi var onlardanda aldığım cevap ''interneti kapattırırken para aldılar'' Zaten internet kapanırken belirli bir miktar ücret alınır..