-FastLane
Black Pearl
HotspotShield süper ya bende aynı sorunu yaşadım https ve ultrasurfte oyunlara girmiyo sro,vs.. hotspotshieldde giriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet kapalıyken ben giriyordum. hotspot 10 dakikada bir neti kapattıgı için sıkıntı oluyordu. bazen o programı durdurup bu siteyle istedigim gibi dolaştım
İnternet kapalıyken o siteye nasıl giriceksin Ayrıca o çok yavaş bi sistem.. Bir video için baya bi bekletiyor.
Sorun değil kullanın diye paylaştım zaten Ama bazı arkadaşların konuyu tam okumaması canımı sıkıyor.Böyleleri hiç azalmıyor nedense..
Arkadaşlar.. konuyu dikkatlice okusaydınız uyarı yaptığımı görürdünüz.Lütfen dikkat edin bu tarz yorumlardan nefret ederim hatta tiksinirim.
Söyledin rahatladın uzatmaya gerek yok.. Ben arkadaşlara bu durumu uzatmaları halinde faiz alıcaklarını söyledim zaten senin tekrarlamana gerek yoktu Neyse uzatmayalım kırdıysam kusurabakmaBende senin avatardan tiksiniyorum söylüyo muyum ?
Üstelik ben konuyu zaten okudum. Senin oraya yazdığın benim sorduğumun cevabı değil. Aslında cevap bile beklemiyodum soruya.(bknz: )'rhetorical question'
Söyledin rahatladın uzatmaya gerek yok.. Ben arkadaşlara bu durumu uzatmaları halinde faiz alıcaklarını söyledim zaten senin tekrarlamana gerek yoktu Neyse uzatmayalım kırdıysam kusurabakma
Önemli değil-Güncel..Faturayı ödeyemediğim zamanlar oluyor ve acil internete ihtiyacım oluyor.Süper paylaşım.Teşekkürler