Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zafer,hafta içinde başlamayı planlıyorum kaba taslak şekilde bana özet geçersin dimi ?
Zafer çözmüssün sen olayı
Tabi ama şunu diyeyim ; Silkroad'a alışık olduğun için ilk başlarda kahramanlık yapacaksın 5 kişinin arasına dalacaksın dalma , hep savunma oyna. Önerilen itemlerden başla , arkadaşlarında dediği gibi oynaya oynaya itemleri çözeceksin.Başlangıç için bu kadar
Sizlere sora sora çözüyoruz yavaştanZafer çözmüssün sen olayı
Tabi ama şunu diyeyim ; Silkroad'a alışık olduğun için ilk başlarda kahramanlık yapacaksın 5 kişinin arasına dalacaksın dalma , hep savunma oyna. Önerilen itemlerden başla , arkadaşlarında dediği gibi oynaya oynaya itemleri çözeceksin.Başlangıç için bu kadar
Bende tekrardan başlasammıkiSizlere sora sora çözüyoruz yavaştan
Çok haklısın.Dün arkadaş cafede oynarken aynısını yaptım.O Minyonlarıda aldım arkama yardıra yardıra gittim,sonrası mağlum
Bende tekrardan başlasammıki
Bazı ergenlerde direk mevzuya giriyor.Aynen bende öyle yaptım hatta pes etmeden 4 5 oyun aynısını denedim zaten serverde TR olunca liseli arkadaşlar sağolsun mesaj panelinden yönlendiriyorlar seni
Yarın indiriyorum bekle beniAynen bende öyle yaptım hatta pes etmeden 4 5 oyun aynısını denedim zaten serverde TR olunca liseli arkadaşlar sağolsun mesaj panelinden yönlendiriyorlar seni
----------
Şuan oynanacak en iyi oyun bence
Girmekte ne kelime
Bazı ergenlerde direk mevzuya giriyor.
Yarın indiriyorum bekle beni
Cumartesi nasıl olsa gelebilirsem gelirim 1de skype filan ayarlarız güzel olur.Yarın dershane var , akşam 1 saat girebilirim. Atarız maç , hatta başka arkadaşlarda gelirse toplu atarız.
sro cu bir forum olarak bir moba oyuna alışmak zor olur, mmo oyunlar ile alakası yok tamamen takım oyununa yönelik.
Cumartesi nasıl olsa gelebilirsem gelirim 1de skype filan ayarlarız güzel olur.
League of Legends
Burdan indiriyorum ?
Bekliyoruzsize yardımcı olacak konularla gelmek üzereyim