Toz
Aileden
İzmirliyim artık resmi olarak , dokuz eylül üniversitesi beni bekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parayı bayılcaksın dostum tek farkı o harç(haraç) parasıYaşadım O Zaman İÖ Benimki
Yaşadım O Zaman İÖ Benimki
boşa güzel göstermeyin beyler ikinci öğretimi farkı yok birnci öğretim hangi dersi görürse kaç saat görürsen sende aynı dersi aynı saat göreceksin tek farkın akşam gideceksin okula para vereceksin günü bitirceksin tam aksine ilk öğretime gün boş kalır
Yurtta kaldığım zamanda butun birinci ogretimler ikinci ogretim okumadikkari icin pismanlar sebebi ikinci ogretim arkadaslari sabah kadar eglenip hatta onlar kalktiginda yeni yatarlar genelde ayrica sakarya universitesinde ikinci ogretimler icin en erken 4 de ders baslar ve 9 a 10 a kadar da fakultede ogrenci kalmaz artik sen yap hesabi sadece tek sıkıntısı harç ucreti olmasi
Telefondan gönderdim.
boşa güzel göstermeyin beyler ikinci öğretimi farkı yok birnci öğretim hangi dersi görürse kaç saat görürsen sende aynı dersi aynı saat göreceksin tek farkın akşam gideceksin okula para vereceksin günü bitirceksin tam aksine ilk öğretime gün boş kalır
ikinci öğretim övülmüş yok 2-3 saat okulda durulcak şakamısınız lo siz sabah 8de ders olur 10da eve geldiğimi bilirim ikinci öğretim pişmanlıktır okuyan arkadaşlarımdan biliyorum hem para veriyorsun hemde gün bitiyo ikinci öğretim oldugun için büyük ihtimal 12de 1de kalkacan 5te okul başlar gece çıkarsın biter mantık bu onun için ikinci öğretim yazmayın yazdırmayın paraya yazık
Edit2: 18:00-21:00 ikinci öğretimmiş vay canına ya bunu hangi zeki uydurdu
Marmara üniversitesinde ikinci öğretimde okuyan arkadaşım 17:00 - 23:00 arası dersleri görürdü.
Sabahda girerdi arada derslere ama akşam erken çıkma gibi bir durumu yoktu.
Tabii 4 yıllık mı sizin bu bahsettiğiniz üniversiteler 2 yıllık mı bilmiyorum. (Arkadaşım 4 yıllık çeko bölümündeydi,bitireli 2 sene oluyor) sonradan değişmiş midir? Bilemem.
bak bak cevap tarzına bak ilk öğretime gidiyorum 2009da üye olmuşum buraya geri zekalı seniİşim gücüm yok sana birşeymi uydurcam ?
saat 5:30 da başlıyor 6 civarı derse giriyoruz 8-9 civarı çıkıyoruz geçen yıl en fazla toplasan 3 kere 10 da çıkmışızdır.
Sadece benim okuldada öyle değil ikinci öğretimde okuyan 1-2 tane arkadaşım var onlardada aynı durum.
Konuşurken düzgün konuş kimsenın sana yalan söyleyeceği yok.
----------
Yav arkadaşım yanlış bilgi verme ilkokula gidip abilerindenmi duyuyon bu sözleri ? Gel bizim sınıf 60 kişi 1 tanesi birinci öğretime geçmek istermi para versen geçilmez.Sabahçılar 8 de girip 5 de çıkıyor diyorum.
----------
shinobiye kulak asmayın arkadaşlar ikinci öğretim hakkında kafanızda soru işareti olmasın ben 3 üniversiteyi baz alarak söylüyorum. 3 farklı ilde.
bak bak cevap tarzına bak ilk öğretime gidiyorum 2009da üye olmuşum buraya geri zekalı seni
bak hala cahil cahil konuşuorsun beynin basmıyo çünkü cogu okul ikinci öğretim aralığı 17:00-23:00 dır arada istisnalar azda olsa vardır cahil cahil konuşma benleEdit2: 18:00-21:00 ikinci öğretimmiş vay canına ya bunu hangi zeki uydurdu
Bilmediğin birşey hakkında yorum yapmıcaksın ozaman kardeşim.Büyüklerinle nasıl konuşulcagını öğretmedılermı ?
bak hala cahil cahil konuşuorsun beynin basmıyo çünkü cogu okul ikinci öğretim aralığı 17:00-23:00 dır arada istisnalar azda olsa vardır cahil cahil konuşma benle
dersi işledikleri süre beni ilgilendirmez ben sana olan olayı diyorum 5-11 aralıgında istediği saate ders koyar istediğin kadar ders yapar sanırım coluk cocuk sunuz size 10dk ders anlatıp çıkan hocalarınız var yazık acıyorum sanacahil dediya ilkokulda kaçta açılıp kapanıyor sorusuna cevap verirsin anca burda ne işin var güzel kardeşim hadi insanların kafasını karıştırma.
Kardeşim hala 5-11 diyorsun anan baban bakmaz sana okadar öğretmenın umrunamı ? 2 saat dersi olan 20 dk girip çıkıyor.Adamın işi gücü yok gece sana ders anlatır.