dj_burak_17
Üye
öncelikle elinize sağlık programı falan herşeyi yükledim tamam ama bn monstara tıklamadan otomatik dalmıyo sadece para falan topluyo yardım edebilirmisiniz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar bu botu su anda kullanmaya devam eden arkadaslara bir sorum var siz su an bu botu neyle calistiriyorsunuz?meda patcher,sr proxy yoksa nun connector?hangisiyle casitirayim???
öncelikle elinize sağlık programı falan herşeyi yükledim tamam ama bn monstara tıklamadan otomatik dalmıyo sadece para falan topluyo yardım edebilirmisiniz???
Suan agbotu kullanabilen varmı ? Kullanıyorsanızda nasıl kullanıyorsunuz bi aciklarsaniz
Arkadaşım ve arkadaşlar gerçekten benle dalga mı geçiyorsunuz.Forumda aşırı detaylı ve açıklayıcı kurulum konusu var.Hackshield aAgBotu tespişt ediyorsa kullanamazsınız ve diğer patchleri beklemek zorundasınız.Forumda anlatıldığı gibi yaparsanız her şeyi hackshield dışında hiçbir sorun yaşamazsınız.Kimi diyo yok ben media patcher kullanmıyorum kimi ben loaderle kullanıyorum diyor sonra bir sorun çıktığında niye böyle oldu diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.Lütfen forumdaki konulara bakarak botunuzu kurunuz.Tekrar tekrar söylüyoum hackshield yakaladıysa botu kullanamazsınız.İlerki patchlerde düzelteceklerine inanıyorum.Ayrıca bir sorunu olanlar hemen konu açmasın bana özel mesaj ile bildirin yardımcı olayım.
İyi forumlar.
Arkadaslar bir yardım rumata loaderldan baska girme yolu yok mu buna
Birde su media patcheri nasıl yapıyoruz benim anladığım şu önce sropoxy i calıstırıos sonra agbot sonra rumata ile cara mı girios media patcheri hangi işlemden önce kurucaz yardım edin lütfen
Ben o anlamda demedim ki :S 12 Ocak güncel yazıyor ve hs updateden sonra kullanıyorm diyenler oldu onun için sordum eğer calisyorsa indircem :grin
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
:fky:Agbota devil sctrib kulanabilen varmı yönetici 50 kere silme bu yazıyı sinir ettin beni bilmiyosan ugraştırma beniff:
qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
:fky:Agbota devil sctrib kulanabilen varmı yönetici 50 kere silme bu yazıyı sinir ettin beni bilmiyosan ugraştırma beniff:
yaw bune yaaa srporksinin rar şifresiii ne alllahım yaa deli olcam acamadım dosyayııı offffffff söleyinnnnnn hmn
www.silkroadmax.org