Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naruto uzatılmadan tadında bitirilse de başka animeye başlasam diye bekliyorum.
biri bitmeden diğerine başlanmıyormu sanki ? nick neden değiştirdin bu aradaNaruto uzatılmadan tadında bitirilse de başka animeye başlasam diye bekliyorum.
Teşekkür ederim Hakan
Nickin çok güzel olmuş Emre.
Daha önceki bir kaç girişimimden sonra vazgeçtim aynı anda bir kaç seriyi takip etmeyi hoşuma gitmiyor tadını alamıyorum serinin kafam hep bir yerde oluyor kısacası Ayrıca nicke gelince uzun zamandır aklımdaydı bu güne nasipmiş
biri bitmeden diğerine başlanmıyormu sanki ? nick neden değiştirdin bu arada
nick hoş olmuş ama sevdim naruto 2014'de bitecek kishi öyle demiş sanırım o yüzden uzun süre böyle devam edeceksinTeşekkür ederim Hakan
Daha önceki bir kaç girişimimden sonra vazgeçtim aynı anda bir kaç seriyi takip etmeyi hoşuma gitmiyor tadını alamıyorum serinin kafam hep bir yerde oluyor kısacası Ayrıca nicke gelince uzun zamandır aklımdaydı bu güne nasipmiş
Bleach mi One Piece mi ? Bu ikisinden birini söyleyin başka anime önermeyin Bunu izlemeden onları izleme demeyin lütfen pıçaklarım
Sen anime izliyor muydun Hakan ?
One Piece.
cicim şöyle diyeyim one piece bir yere kadar sıkar yani bende öyle olmuştu hatta one piece izleyenlerin nasıl sevdiğini anlayamamıştım ancak marineford savaşına geldiğimde naruto bleach hepsi halt yemiş yanında dedim.Bleach mi One Piece mi ? Bu ikisinden birini söyleyin başka anime önermeyin Bunu izlemeden onları izleme demeyin lütfen pıçaklarım
Yani sonuç olarak ? Lafı buraya kadar getirip bir sonuca bağlamamana sinir oldum şu an anlatamam
cicim şöyle diyeyim one piece bir yere kadar sıkar yani bende öyle olmuştu hatta one piece izleyenlerin nasıl sevdiğini anlayamamıştım ancak marineford savaşına geldiğimde naruto bleach hepsi halt yemiş yanında dedim.
sonucu çıkarman lazımdı bleach ve naruto halt yemiş yanında diyorum zaman kaybetme one piece izlemeye başla.Yani sonuç olarak ? Lafı buraya kadar getirip bir sonuca bağlamamana sinir oldum şu an anlatamam
Gel bi konuşcaz.
sonucu çıkarman lazımdı bleach ve naruto halt yemiş yanında diyorum zaman kaybetme one piece izlemeye başla.
Ps:Avatarına bittim :alkis
izledim hakan. deftere ismi yazılan kişi 60 saniye içinde ölür ancak defteri kullanan kişi öldüğünde cennet veya cehenneme gidemez defteri bulan yagami light isimli genç önce deftere inanmaz ve saçmalık olduğunu düşünür ancak televizyonda bir soygun ve rehine haberini görür suçluların ismi geçer yagami denemekten zarar gelmez düşüncesi ismi ile suçlunun ismini yazar ve suçlu 60 saniye sonra ölür bir kaç denemeden sonra defterin gerçekliğini kabul eder ve dünyayı kötüklerden arındırma çabasına girer bir çok suçluyu tek tek öldürür ve bunun neticesinde peşine dünyanın en iyi dedektifi olan (L) takılır peki ya sonrası ? böyle özetleyebilirim saniye 40da olabilir 60da emin değilim uzun süre önce izlediğim bir seri izlemeni tavsiye ederim.Kaya,daha önce Death Note izledin mi ? Nasıl birşey ? Bildiğim tek şey Ölüm Defterine yazılan kişi ölüyor.
guilty crown ne oldu kanka ?hayırlısıyla SAO'ya başladım
guilty crown ne oldu kanka ?