LeqendOfJuqS
Aileden
Mesela bunun alt kısmına falan BordoBereli yazabilirmisin üstadım.Yine hareket efekti olursa iyi olur.
Avatar'a Gift Yapmıyorum bozulabiliyor görüntü kalitesi.
İmzayi Biraz Düzenledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela bunun alt kısmına falan BordoBereli yazabilirmisin üstadım.Yine hareket efekti olursa iyi olur.
Selamün Aleyküm sayın ps masterlerim;
Bana Yavuz Sultan Selim ile ilgili güzel bir avatar yapabilirmisiniz zevkki size kalmış gif şeklinde veya normal resim şeklinde olabilir
İyi Akşamlar.
Yavuz Sultan Selim ile ilgili pek fazla kaynak olmadıgı için bukadar yapabildim umarım beğenirsin
Abi bunu avatar olarak kullanabilirmiyiz boyutu biraz büyükte.Yoksa yanlış mı anladın avatar demiştim.
Exodus™;1745759' Alıntı:Benim imzayada uygun renk ve fontta Exodus yazabilir misin Eray kardeşim ?
Kolay gelsin.
banada güzel bi imza yaparmsıınız xforcex29 yazsın
pardon dikkatimden kaçmış 5 dk içinde yapıcam
yapıldı
Böyle birşey güzelmi son günlerde böyle çimenler hosuma gitmeye başladı
Bende İstiyorum Bende Kardeş Aynısı Olsun Fakat Ordaki Karakter Shakes Fidget Adlı Oyunun Karekteri Olsun Işıl Işıl Renkli Renkli Olsun HProduction Yazsın Altınada pk2 editör şimdiden çooook saol.
----------
ufak bide bilgi olsun imzanın boyut sınırı 500x300 oldu benim imza isteğimi 500x300 boyutunda istiyorum
MLighitn Gönderdiği Resme Marculea Yazarmısnz (Mlight Sorun Olurmu ) ?
----------
Yada Herhangi Bir Sağlam Böyle Kılıç Tarzı Bir Resme Marculea Yazrımsnz ?