dreamnreal
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Mar 2010
- Puanı
- 49
Gayet güzel okudum ama çok bekledim
Dayanın cuma bitiyor sınavlar.+ o Hakanın avatarı ottoman yapmış sanırım bi bilgim yok ottomana sorabilirsin onu yardım ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel okudum ama çok bekledim
Dayanın cuma bitiyor sınavlar.+ o Hakanın avatarı ottoman yapmış sanırım bi bilgim yok ottomana sorabilirsin onu yardım ederse
Merhaba arkadaşlar isteğim ;
-140x180 Avatar (Türünü size bırakıyorum..Anime olur,Emma Watson olur)
-140x175 Avatar (Türünü size bırakıyorum..Anime olur,Emma Watson olur)
-Hagan abinin (BlackStyle)nin avatarı gibi bişey istiyorum..
İsteklerim bu kadar Kolay gelsin !
İlginiz için teşekkürler..!ff:
----------
Bu resimleri 140x175 boyutuna getirmenizi istiyorum..Lütfen basık vs. olmasın net istiyorum teşekkürler
Beyler işinizin olmadıgı bi zaman banada Avril Lavigne ' nin Avatarını ve İmzasını yapabilirseniz sevinirim İmza'nın herhangi bir köşesinde DeePBLaCK yazsın yeter geri kalanı size kalmış şimdiden teşekkürler
Garfield imzası istiyorum Zahmet olmazsa -CapsLock yazsa da olur yazmasa da olur
Hastası olduğum bir karakterin imzasi tüylü mahlukat :kheart:
Süpersin ama -capslock yazısındaki C yi ve L yi büyük yapar mısıın
Bende bir imza ve avatar istiyorum.
Avatar hareketli olursa memnun olurum
Bir bayan (seçim sizin,çirkin ve ne fazla açık ne fazla kapalı) üstünde Eien* yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.
Ay -.- Kusura bakma ama bayan çok çirkin
Böyle Birşeyse istediğin avatarıda yapabilirim.
Beyler işinizin olmadıgı bi zaman banada Avril Lavigne ' nin Avatarını ve İmzasını yapabilirseniz sevinirim İmza'nın herhangi bir köşesinde DeePBLaCK yazsın yeter geri kalanı size kalmış şimdiden teşekkürler
-.- .?Bende bir imza ve avatar istiyorum.
Bir bayan (seçim sizin,çirkin ve ne fazla açık ne fazla kapalı) üstünde Eien* yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim bu arada yeni gördüm kusura bakma
Öncelikle sayın dostum,kimse sana yardım etmek zorunda değil ve sürekli flood atmana gerekte yok ve şöyleki ps master'larin hic biri bölüm kuralına göre SİZLERE İMZA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLDİR.
Kullanıcılarımızda musayit oldukları zamanlarda bizlern yüklerini hafifletmek acısından yardımcı oluyor !
Ve Buda İsteğin
140x140
----------
Rica Etsem Bu Resime Lynx Yazılabilirmi
BU RESMİN ; SAĞ ALT TARAFINA Şekilli Olarak '' Lugia '' yazılmasını arz ediyorum.. ( TABİ NORMAL İMZA BOYUNDADA YAPIN LÜTFEN )
-.- .?
Saol Hakan ama hareketli bir şeyler istedim.
140x140 Avatarın..Üzerine yazı yazmakla uğraşmadım
Bende bir imza ve avatar istiyorum.