xPaulWalker
Aileden
Avatar isteyecektim Sagopa Kajmer'in avatarı hareketli olucak resimleride olabilir ama resimler gerçekten güzel olsun yada bir klibinden kesinti olabilir.
Güncel...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avatar isteyecektim Sagopa Kajmer'in avatarı hareketli olucak resimleride olabilir ama resimler gerçekten güzel olsun yada bir klibinden kesinti olabilir.
Buda Avatarcok saolun en basta cok acik belirtmistim kimse takmadim ondan biraz uzuldum bu mesaji yazdim ikinizde tsk ikisede super hangini koysam bilemedim
----------
cok saol
birden birinden bi avatar rica etsem imzamla esli olursa iyi olur tskler
Şuanki imzamın Bir köşesine resime uygun bir şekilde Hypn0s altınada maxkolik diye birisi yazabilir mi lütfen,şimdiden teşekürler
Bu Resme Güzelce The Maestro Yazıp Kenarlarını Şekillendirebilirmisin Şimdiden Cok Cok Teşekkür Ederim
Güncel...
GüncelEunomia arkadşım gerçekten iyi iş çıkarmış bide o simgennin avatarını yaparsa o canlılıkta çok sevinirim
güncel yapcak arkadaş aranıyor ^^
Güncel
Şunu yaptım ama sınır 97 kb. olduğu için küçük oldu :S
Bir tane daha yaptım da gif olarak kaydedemedim yeterli depolama alanı yok hatası veriyor ama 32 gb boş alan var
Güzel olmuşta istediğim tam bu değil Üstad'ın süratı tam gözükücek burda birşey anlaşılmıyor
yürüyecek uzun yolun var daha yolun başındasın
Diceğine çözümünü söyleseydin sevaba girerdin
Save for web yapacaksın sonra gifini save yapacaksın Save As degil
File > Save for web > save .
Hacım o resmide ben yapmıştım ama umutlardaydım kendi üyeliğimden girmedim.O dediğin tarzda render bulamadım istersin diye şöle bişi yaptım ama çok kötü olduArkadaşlar banada bi Jack sparrowlu net güzel birşey yapasanız birde ona uygun avatar Kaptan Meta veya Captain Meta yazarsa sevinirim.
Resim içinde ek olarak Davy Jones'da olursa sevirim birde barbossanın şu ufak maymunu
http://img845.imageshack.us/img845/9803/vatanj.jpghttp://imageshack.us/photo/my-images/233/vatan.png/
Alt kısmına Ottoman Empire yazarsan çok sevinirim :shm:
Şimdiden çok teşekkürler...