SpeeDKiLLSs
Banlanmış Üye
Bana güzel bir avatar yapacak olan yok mu ? (Avatarda kız olursa daha iyi olur.)
Bende bekliyorum daha kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana güzel bir avatar yapacak olan yok mu ? (Avatarda kız olursa daha iyi olur.)
Bende bekliyorum daha kimse yok
Bu kıza aşık oldum ama sana gelsin bea
Avatar için teşekkürler fakat daha değişik bişey çıkmazmı ? olmazsada bunu alıcam.
Orjinali:
Bana güzel bir avatar yapabilecek olan var mı? Mümkünse avatarda kız resmi olsun..
Kardeşim ne avatar meraklısı çıktın ya kaç gündür Mümkünse içlerinden birini beğen ve kullan artık bitsin bu çile ro
Güzel bir avatar & imza arıyorum. İmzada ''Intensify'' yazarsa sevinirim, teşekkürler.
kardes bana bi imza saglam imza söyle olsun sol tarafta zeref tam boy yürürken bi resmi koyulsun sag tarafa ise yüzüne yakım çekim olmuş sadece yüzü çıkmış bişey ortada pRoToTyp3x yazsın şekil bir şekilde
Buyur dostum
Imza:
----------
Buyur:
prototypede sadece fontu mu sen yazdın efektlerde sana mı ait ? eğer öyleyse süper olmuş
avatarımın imzasını arıyorum ''Intensify'' yazarsa çok memnun olurum, teşekkürler.