kagan96
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 24 Nis 2011
- Puanı
- 1
hahah senin hayatın inception a benzemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilginçBu gerçekten süperdi işte..
Dün gece rüyamda biri beni bedenimden çıkarıp yolculuğa götürdü.. Uzaya gittik orda Halka gibi bi cismin içinden geçerek ışınlandık. Bana çok güzel yerleri gösteriyordu. Türkçe konuşmuyordu ama Dediklerini anlayabiliyordum.. Cennetten parçalar diye tekrarlayıp durdu.. Biraz daha gittiğimizdeyse bana '' Eyvah o geliyo Diz çök '' dedi, bende çöktüm.. Kafamı kaldırdığımda kafasını göremiyordum. ayaklarını görebiliyodum. Sakalı vardı upuzun bembeyaz arkasından sürüklüyodu..
Bana burda ne işin var diye sordu. Tam '' Ben bilmiyorum Beni o getirdi '' derken veyanımdakini işaret ederken yanımdaki yoktu !! acayip bi şaskınlık içersindeydim beni aldı karanlık biyere attı.. Üstümü kapakla kapatırken sen kimsin dedim.. Bana farklı bi dilde '' BEN TANRIYIM. HEPİNİZİN SONU '' diyerek kapadı uyandım .s
hahahahabeni travesti zombiler kovalıyor yavrum kaçma diye bağırıyorlar rüyamda
2 gece hiç uyumamıştım 3. gece sızıp kalmışsım. sabah uyandım tuvalete gittim. tuvaletten çıktım. annem bakkala git dedi bakkala giderken araba çarptı hop ben uyandım. ardından tabi terlemişsim annem git bi duş al dedi duşa girdim hop deprem oldu annemin kafasına tavandan bi parça düştü hop ben uyandım. kanter içinde kaltım annem yanımda noldu olm dedi. olanları anlattım. ama daha gece yarısı içerden sesler geldi. hırsız girmiş eve annemide benide öldürdü ben gene uyandım (bu sefer gerçek) uyandıımda yarım saat soğuk suyla banyo yapıp 10-15 kez kendime tokat attım üstüne 20kez cimcikledim kendimiişi sağlama aldım. (anlattığım olay gerçek)
Banada olmuştu geçen sene :'( Çok kötü birşey.Bi gece uyandım.Kapının orda birisi (benim ikizim kadar bana benziyo) bana pis pis sırıtıyodu.Bende korkmaya başladım pencere açıktı atlamak geldi içimden ama kımıldayamıyorum sonra korktuğum başıma geldi adam yavaş yavaş yanıma geldi resmen böyle üstüme eğildi (yanlış anlamayın xD) Kafa kafaya geldik kahkaha atmaya başladı sonra bağarmak istiyorum bağırıyorum bağırdığımı hissediyorum ama sesim çıkmıyo sonra tek düşündüğüm şey kafa atmak oldu ama atamıyodum Hareket edilmiyor! Ama çok eğlenceli Sonra işte gene uykuya daldım sabah uyandığımda hemen duşa girdim . Sonra da işte hayatıma devam ettim.
Doğru sölüyorg.tun açıkta kalmış :hihi::hihi:
davaynan vuraydınız kafasına kendine gelirdiBir keresinde bi arkadaşım uyurken birden kalktı.Sanırım hala uyuordu uyur gezer gibi gözleri açık bi şekilde şuana kadar hiç duymadığımız kendininde hiç bilmediği bir dilde bize bişeyler söyledi.Bizde anlamadık.Böyle bişey başına gelen varmı?
yusuf yusuf mod yani kanka ? niye benim başıma hiç gelmiyor bunlarArkadaşlar okumayın derim gerçek %100 makara yok.. Geçen sene kuzen araba almıştı Bursada uludağ yoluna çıkalım dedik bütün kuzenler birde arkadaşlar 6 7 kişiyiz sıkış tepiş her neyse çıktık bursaya karşı piiz şekli bursayı seyretmeceli saat 3 4 oldu dönüyoruz inkaya var bursaya girmeden köy oluyor orası gece saat 3 4 gece yani bir tane yaşlı amca vardı tam ordan gecıyoruz durun durun dedi arkadanda davul zurna seslerı geliyor durduk actık pencereyı cağırdı bizi amca yaşlı yurumeye hali yok bızım kuzen indi konuşmaya amca düğünümüz var buyrun gelin dedi saat gece 3 4 tabi herkes şaşırdı bir baktık adamın ayaklar ters arabaya atlayıp bursaya ınmemız bir oldu hiç unutmam her akşam yatarkende aklıma gelir illaki