ReturnOfLegend
Banlanmış Üye
bende 3-4 sene önce bi gördüm bide 3 ay önce fln gördüm ama rüyamda ne gördüğümü hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halâ karabasanlara inananlar mı var ?
Korkunç olan bumu ?Rüya değil ama komik bir anımı anlatayım.
Müstakil bahçeli bir evde oturuyoruz.Geçen yaz annemler düğüne gitmişlerdi evde yanlız kaldım gündüz vakti öğle saatlerinde sroda uruchi bekliyorum.Karnım acıktı gittim menemen yaptım ocağı kapattım uruyu unutmustum gittim baktım uruchi çıkmamıs ptdekı konusmalar dikkatimi çekti bi 5dk konuşmusumdur.birde gittimki ne göreyim??Kedi üşüşmüş menemenime :'( yiyiyor sakince yanımdaki sebze sepetine elimi attığımla içinden patetesi kapmam bir oldu.Kediye o anki sinirimle patatesi son gücümle kediye fırlattım.Kaçtı namussuz yemeğimide yedi :'( Fakat gittim afiyetle döner yedim
Korkunç olan bumu ?
O hissettiğiniz boşluğa "tavşan deliği" denir. Her insanda olan bişeydir. Vücut yanlış hatırlamıyorsam "rem uykusuna" geçerken böyle bir kasılma yaşıyor. Aslında o anda bilinç altına düşüyorsun bir nevi rüyaların görüldüğü bölümdür "rem uykusu" ..Rüyamda ben cok uzun koridoru olan bir evdeyim. Kuzenlerimle eve bakıyordum. Sonra kuzenime benim tuvaletim var dedim.Gittim sonra birden elektrikler kesildi. Zamanda akşamdı saten korkudan altıma yapacaktım. Sonra odalara baktım kimse yok kuzenim felan hiç kimse. Birşey oldu aniden uyandım. Sonra bir arkadaşımın evine gittim ev aynı rüyamda gördüğüm ev. Çok şaşırdım .İnanamadım
bi lımbırt
Banada aynı şey oluyor.Tam yere temas edecem birden ayağımı antında bir boşluk hissediyorum.Sonra uyanuyorum.
Abi öldüründün beni ya TY Süper anı
Üstte belirmiştim komik bir anı diye Bu arada basımdan geçen korkunc olayları aklıma getirerek kendımı sıkıntıya sokmam Kendimlebarışığımben
Abi öldüründün beni ya TY Süper anı
Hiç rüyayla gerçek arasında kaldığın oldu mu?
Bir gün bir yaz akşamı yine ayaktayım.TV'den film falan izledim.Yatayım dedim.Saat bu arada gece 3.30 falan.Neyse yatıyorum yatıyorum yatıyorum uyuyamıyorum.Sağa sola dönüyorum.Benim yattığım oda tam koridoru görüyor evde uzunca ordan karanlıktan biri geliyor yani ben hissediyorum noluyor falan.Sonra bağırmaya başlıyorum.Bir iki kere bağırdıktan sonra sesim çıkmaz oluyor.Bağırıyorum bağırıyorum...Gittikçe o karanlık bana doğru yaklaşıyor ama ben yataktan kıpırdayamıyorum.Sonra o gördüğüm karanlık üzerime baskı uyguluyor hissediyorum.En son kendimi bıraktım meğerse rüya görüyormuşum.Bir uyandım
hala olayın etkisinde gibiyim.Çünkü rüyada gördüğüm herşey yani mekan,gece olduğundan her yerin karanlık olması beni acaip derecede korkutmuştu...
kardes o cünüpsen olur büyük ihtimalle karabasan gelirbende hep rüyalarımda kendimi yüksek yerlerden düşerken hissediyorum bir tepe gibi biryerden aşşagıya düşüorm tam yerle temas ediceğim sırada uyanıyorum terler içinde ama hep oluyor nedenini anlıyamadım