GateKeeper
Banlanmış Üye
ben yarına anca gelirim netde sorun var 1günde iner inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartışma çıkaracak mesajlar atmayın lütfen.
üyelik alınmıyor
imzasını ben söyleyince değiştirdi
Kardesim sen hastamisin ruh hastasimisin?. Upload ediyorum suan dosyalar bende problemin varmi?. yiyorsa söv. kendimi tutayim diyorum ama her konuda maydanoz oluyorsun.Feedp ? imzadan belli 'biri gelir öburu gider hadi görusuruz maxigame ' illa söveyim mi cuma saati sana
Kardesim sen hastamisin ruh hastasimisin?. Upload ediyorum suan dosyalar bende problemin varmi?. yiyorsa söv. kendimi tutayim diyorum ama her konuda maydanoz oluyorsun.
Kardesim sen hastamisin ruh hastasimisin?. Upload ediyorum suan dosyalar bende problemin varmi?. yiyorsa söv. kendimi tutayim diyorum ama her konuda maydanoz oluyorsun.
Yetkiliydim?. bizzat bana bu görevi verdiler dediler upload et. 93% upload ettigimde görecegiz. artist sensin herkeze laf sokma cabasindasin. kapat artik bu konuyu.Kim verdide sana upload ediyorsun takımdamısın yetkilimisin kimsinde artist artist her konuya upload ediyorum diyorsun ?
Yetkiliydim?. bizzat bana bu görevi verdiler dediler upload et. 93% upload ettigimde görecegiz. artist sensin herkeze laf sokma cabasindasin. kapat artik bu konuyu.
Yetkiliydim?. bizzat bana bu görevi verdiler dediler upload et. 93% upload ettigimde görecegiz. artist sensin herkeze laf sokma cabasindasin. kapat artik bu konuyu.
Kim verdide sana upload ediyorsun takımdamısın yetkilimisin kimsinde artist artist her konuya upload ediyorum diyorsun ?
yetkiliydin demekki attılar senin upload ettiğin dosyadan hayır mı gelir
Uzatma dostum ne olacak adam senin iyiliğine uğraşıyor işte sanane gerisiBen sadece soruma cevap istiyorum yetkili birisi tamamda neden takımda değil yetkiliydi attılar demekki sitede global mod veya yönetici varken gidipde neden öyle birine upload et desinler
Brocum lütfen uzatma.
Yemin ediyorum ingilizceyi bu kadar katleden görmdim
Ryhoie görevli ve upload yapıyor , kim ne demişse biraz dikkat etsin.
Rütbesini görmeyince adamlar sinirlendiRyhoie görevli ve upload yapıyor , kim ne demişse biraz dikkat etsin.