Ryhoie görevli ve upload yapıyor , kim ne demişse biraz dikkat etsin.
Ryhoienin upload ettiğini indirmesin ona karşı laf söyleyenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ryhoie görevli ve upload yapıyor , kim ne demişse biraz dikkat etsin.
Bende ingilizcenin katledenilmesini bu kadar takan bir Türk görmedimUzatma dostum ne olacak adam senin iyiliğine uğraşıyor işte sanane gerisi
Yemin ediyorum ingilizceyi bu kadar katleden görmdim
Sana ne ? İstediğim gibi kullanırım.
Birazdan hepsini yapicam.
Torrent link ne zaman upload olur acaba
Sana ne ? İstediğim gibi kullanırım.
Wetransfer upload tamamlandi. turbobite upload ediyorum suanRyohei kusura bakma dostum bilgi verilmediği için biraz tersledik.
% kaç şuan senin upload'n?
Ver link o site hızlı iner 30dkye zaten ^^Wetransfer upload tamamlandi. turbobite upload ediyorum suan
Bende ingilizcenin katledenilmesini bu kadar takan bir Türk görmedim
Birisine görev vermek için rütbe olmasımı gerekiyor arkadaşlar, tabi ortada sahtekârlık olabilir ama konuya yazmış özelden falan atsa neysede
Dostum wetransfer link'ini verebilirmisin netimiz çok yavaş en son biz indiririz
Bu laf hem ingilizcenin katledilmesi hemde türkçenin
Bro=brother
Erkek kardeş demek oluyor.Erkek kardeşim cim diyor arkadaşa al sana türkçe katli
Brocum demek yerine daha samimi olmak istiyorsa ingilizce mate,dude diyebilir al buda sana ingilizce katli
Yada en güzeli,en gerekeni dostum demesi olabilirdi
Konuyu off topic yaptık gene
Oyun açılınca açılacak sanırım.Üyelik neden alınmıyor?
Biri bu srouya cevap verse? Sil baştan üyelik almamız mı gerek yoksa eski üyelikler duruyor mu?Eski hesaplarımız silindi mi? Sadece hesaplar yalnız karakterler silindi zaten onu biliyorum.