The Barnacle
Aileden
Bir daha hiçkimseye link paylaşmıycam , adamlar paylaş paylaş diye kafamın etini yediler. Hiçmi emeğe saygınız yok sizin gençler
Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz diye biliyordum ? Bknz. Silk - SP vb. satışlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha hiçkimseye link paylaşmıycam , adamlar paylaş paylaş diye kafamın etini yediler. Hiçmi emeğe saygınız yok sizin gençler
Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz diye biliyordum ? Bknz. Silk - SP vb. satışlar.
Of sizin indirmenize göre mi açılcak bu sw ya? Boş konuşmayın az.
Ben öyle bir şey mi demiştim la?bizim indirmemize göre açılmayacaksa senin 3 saat sonra swyi açın demene görede açılmaz
Bide beni dusunun. Cagri suraya upload et suraya et hadi cabuk ol. 1mb hizlan upload ediyorum 30dkda hepsini yap diyorlar. . 30 dkya butun linkler tamam beyler.
Durum vahim beyler benden demesi
Infinity açıldığında 400 kişi vardı net hatırlıyorum konuda
Hymera 200 e düştü
Şimdi 60 onunda yarısı misafir
@HuanPa
Saol iptal ettim
Oyunun açılmasını bekliyoruz şimdi^^
Açın serverı milleti neden bekleyelim ? İnternetlerinin yavaş olması bir sebep değildir. Ben de TTNet kullanıyorum ama oldukça hızlı indiriyorum ve milleti beklemek istemiyorum bence hemen açılsın indirdikçe gelsin millet.
Açın serverı milleti neden bekleyelim ? İnternetlerinin yavaş olması bir sebep değildir. Ben de TTNet kullanıyorum ama oldukça hızlı indiriyorum ve milleti beklemek istemiyorum bence hemen açılsın indirdikçe gelsin millet.