Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok uğraşıyorsunuz abi server için teşekkürler server kapanmadan bi gün önce devil almıştım keşke bekleseymişimEvet, bu gece açılacak. Yoksa gidin yatın derdim
Yeni updatemi indircez nasıl olcak ?
helal olsun beklediğimiz gelişme geldi ümit abi rica etsem thief vs hunter için bikaç tane etkinlik daha yaparmısın dw kapı savaşları falan
Aylarca uğrasılan kafalar patlatılan aklımızın yetiğince kimseyi magdur etmemeye calıştımız sinir harbleri gecirdiğimiz miğde ağrıları kırapları cektiğimiz oyunumuz sonunda hazır hale geldi.
Herkeze hayırlı olsun.
Ümit abi bir sorum olucak şimdi.Update bitti ellerinize sağlık tekrar hayırlı uğurlu olsun.Bir anket yapıldı eternity yerine nasıl sw açılsın.
Not olarakta En yüksek oy alan seçenek yapılacaktır gibi bir söz vermiyorum kesinlikle. Ankete göre birşeyler yapılabilir de yapılmayabilir de.Update'de bitmişken sormak istiyorum.Yeni sw gelicekmi ?
Karar vermedim henüz önümüzdeki günlerde bakacağız ona. Şimdilik bu update önemli bizim için.
Aslında şu petler 1defalıgına mahsus bedava oLsa cok güzel olur bizim gibi fakirlerde eylenir mesela