Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çinliler varken bi b*k düşmez bizeArkadaşlar Biz C-SRO Aleminin Türk Kralıyız Bi Sıkıntınız Olmasın Varnas Olsun Ben Oliyim Yardım Ederiz Ama Kale Savaşlarında Bişey Beklemeyin Bizden
Arkadaşlar Biz C-SRO Aleminin Türk Kralıyız Bi Sıkıntınız Olmasın Varnas Olsun Ben Oliyim Yardım Ederiz Ama Kale Savaşlarında Bişey Beklemeyin Bizden
Ahmet kralım diyorsun ve kale savaşında birşey beklemeyin diyorsun Biz eagleda en azından banditi almıştık Bu kadarda büyütmeyin bu çinlileri hiçbir zaman taktikli girmezler kaleye itemlerinden dolayı hepsi gördüğü adamı keser Sizde resleyip savaşa devam
Arkadaşlar bende başlayabilirim. Silkroad R falan arıyordum güzel bir tayfa ama burda da başlayabilirim. Peki şu an bi event kampanya tarzı bir şey var mıdır oyunda bir bilginiz var mı?
Her Zaman Event Olan Bir Srodur C-SRO
0oUniQuEo0'yu tanıyan tanır o serverda en sağlam türk charıydı yani
30 DK sonra oyundasın da. cSroya crackli mbot gelmeden veya biz yapmadan başlayamayız Her ay mbot parası ohoo silk çekerim ona daha iyiİndirdim oyunu 30 dk sonra oyundayım
1-Ben inanıyorum
İnanın buna kendi bile inanmıyo
bende geliyorum fakat şuan tatildeyim eve gidince son hız gelicem eski çar NeverGiv3uP'tı isroda takas yaptım tabi msn'le beraber gitti sonra isrodaki çarı 50tldan sattım çarı bidaha bulamam fakat fsv aldığım çar var onunda nick kötü silip yeni çar açsam fsv geçerli olurmu bilmemcid falan unuttum ama
Eskiler tekrar toplanıyor o yeahh WeAreBest ve OnlyTurk guildleri vardı galiba
Hayır,bikerem senden önce ben varıdım (çinlinin birine 7/24 taksi yaptırıp geçmiştim seni sonra sen mbotla gene geçtin beni )1-Ben inanıyorum
ee napcaz o zaman ? çarın nick GanqStyLa amele For ever ?
2- FSV geçersiz kalır
Alabiliyosan al yeni FSV. Alabilicek durumun varsa bile bence o charı kas fsv alacağın paraya silk çekersin^^bu arada eskiden Salih'in kurmuş olduğu Csro kardeşlik partisinden Hakan'ın yanına Fethiye'ye geldim burdada bikaç tane csro oynayan varmış 2-3kişi daha getirebilirim
----------
Hayır,bikerem senden önce ben varıdım (çinlinin birine 7/24 taksi yaptırıp geçmiştim seni sonra sen mbotla gene geçtin beni )
----------
ee napcaz o zaman ? çarın nick GanqStyLa amele For ever ?
neyse beraber video çekeriz bende arabeskrap'le dalga geçerim nickte tam olur
Alabiliyosan al yeni FSV. Alabilicek durumun varsa bile bence o charı kas fsv alacağın paraya silk çekersin^^
Fsvden videoya geçtin ya helal olsun Hangi charla başlıcan
neyse beraber video çekeriz bende arabeskrap'le dalga geçerim nickte tam olur
GanqStyLa hakkarinin en hızlı arabesk rapçisi
Fsvden videoya geçtin ya helal olsun Hangi charla başlıcan
Oİ ile başlayan bişeyBeyler oyuna giricem div 2 serverin ismi nasıl başlıyor bi söylermisiniz?
Yapabiliyosan yap vallaSizin için cracklerim sorun mu o
asdhahjdgjad
GanqStyLa hakkarinin en hızlı arabesk rapçisi