kakakollu
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Eyl 2009
- Puanı
- 0
gelir inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin?Beyler sanırım mbot oldu
Hemde ben yaptım
Ciddi misin?
Yardım edebilirim ?Aynen,crack yazmadım 0'dan jumalata nın cracki editledim oldu.Mbot açıldı şu an güncelleme hatası veriyor.Ama görüntü olarak açıldı.Düzeltmeye çalışıyorum neden olduğunu da biliyorum sanırım
Yardım edebilirim ?
cSroda bedava tonla bot var ama hiçbiri walkback yapmıyor mBot king. ayarlıcaz scripti 1 aybotta kalcakBilgin yoksa yapabileceğin iş değil,ayrıca zaten bedava tonla bot var csro için niye mbot peşindesiniz
Ps:Csro'da charım yokmuş şimdi hatırladım
cSroda bedava tonla bot var ama hiçbiri walkback yapmıyor mBot king. ayarlıcaz scripti 1 aybotta kalcak
FlagShip pert Exp falan da alınmıyor artık ^^ mBot iyidir Ne durumdasın ?Yapıyodu şu flagship mi ne
FlagShip pert Exp falan da alınmıyor artık ^^ mBot iyidir Ne durumdasın ?
cSroyu ingilizce yapmak sorun değil. Anlamadığım nokta şu mBotu yaptın diyelim neden paylaşmayasın ki ? cSro'nun da ölmesini istemiyorum diyorsun peki sana bir soru, şu an cSro ne durumda ? Kaç kişi oynuyor ? Sen değilmiydin eski günlere dönelim diyen konularında ? mBotu paylaşırsan en azından cSrodaki ortam canlanır diye düşünüyorum...Bağlantı hatası veriyor,uğraşmıyorum daha fazla.Zaten dediğim gibi paylaşmayacağım çünkü csro nun da ölmesini asla asla istemiyorum
Cimri diyen kamiller kesin çıkar.Bugüne kadar paylaşımlarıma baksınlar.
Ayrıca csro yu full ingilizce yapmak isteyen varsa sro_client.exe 'yi bana göndersin yapayım
cSroyu ingilizce yapmak sorun değil. Anlamadığım nokta şu mBotu yaptın diyelim neden paylaşmayasın ki ? cSro'nun da ölmesini istemiyorum diyorsun peki sana bir soru, şu an cSro ne durumda ? Kaç kişi oynuyor ? Sen değilmiydin eski günlere dönelim diyen konularında ? mBotu paylaşırsan en azından cSrodaki ortam canlanır diye düşünüyorum...
Tamam. Senin yaptığını deniyordum ben fakat karışık gibi olduğu için kapattım. Gözden geçireceğim.. Ben yaparsam paylaşırım ama. cSronun böyle kalmasına gönlüm el vermiyor işte. O kadar emek verdik Chernobyle paylaşmasaydı vsroyu belki şu anda hala cSro canlı olacaktı. Neyse umarım yapabilirim...Ben öyle düşünmüyorum,ayrıca crack yapmadım dediğim gibi var olanı editledim.Ayrıca şu an güncelleme sorunu var
Şüphen olmasın . Botu ayarladığım gibi atacağım sanaBende gelirim aranıza Technology namını biliyorum bir ara beraber oynamıştık ama hatırlamaz belki beni uzun zaman oldu
-Mbot olursa gelirim cünki ben her saat başı chara bakamam salarım bota 7/24 pc açık kalsın botta
-Botu hallederseniz Ö.m den ulaşın bana