Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mbot crack çalışsaydı belki bende gelirdim ama sp olayı falan OOF düşünmesi bile sıkıyor.
Oyundayım şu anda ben ama bot olmadan başlamayız büyük ihtimal. Bota vereceğimiz parayı silke veririz premium falan alırız daha iyi^^Oyun indi ne zaman başlıycaz ?
vSrodan crackten yola çıkarak yapılabilir diye düşünüyorum. Evet değişmiş daha da zevkli olmuş TG 110lv 20-30 kişi birden dalıyor falan Power silahlar moblardan düşüyo galiba ( tahmin ediyorum )Mbot Crack siz yapamazsınız. Doad açıkları kapattı şu an imkansız gibi
Ama eski Rebellious donerse başlarım da unique levelleri değişmiş diyorlar dogrumu
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Valla bende çok gelmek istiyom mbot çıkarsa şöle zorlanalım biraz ya 1x te sıktı artık pvp serverlerŞu oyuna bir mbot crack gelsin Eagledaki bütün tayfayı toplarım üstüne birde kendime parti kasarım Universalda Türk'ün gücü oluruz birlikte yani
Yaparız kanka Dua edelimde mBot'u halledebilsinlerŞu oyuna bir mbot crack gelsin Eagledaki bütün tayfayı toplarım üstüne birde kendime parti kasarım Universalda Türk'ün gücü oluruz birlikte yani
Niye paylaşmıcan yaMbot u halletmeye çalışırım
Ben yapamam ama isterim
Paylaşmam ama
cSro'yu bizden başka kimsenin oynadığı yok. Aksine o bot gelirse canlanır diye düşünüyorum. Jumalata'ya söyler misin yapabiliyorsa yapsın. Cidden bot gelirse oyun canlanır...Csro kalitesinin düşmesini istemiyorum da ondan
Jumalata ile konuştum Doad açığı kapamis çoktan bende uğraşma dedim
Ayrıca botsuz başlamam diyen oynamasın zaten