Bizim sorumunumuz ne biliyormusunuz ? Ben söyleyim düşünçelerimiz iyi ama icraatımız berbat.
Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama forum demek yönetimin anlattığından hazırladığından ibaret demek değil. Demek istediğim üyelerde paylaşabilir bildiklerini.
Malesef bizde yıllardır paylaşım işleri yönetim tarafından yapılmakta hazırlıklar yönetim tarafından yapılmak ve bazende bunlar yönetime dayak zoruyla yaptırılmakta neredeyse.
Büyümenin formülü gün gibi ortadadır. Üye olarak biraz paylaşımda bulunmak bildiğinizi anlatmak. Bunu yaparsanız gençler emin olun aramıza yeni arkadaşlar katılacaktır. Bizim yönetimdeki arkadaşlara bile yıllardır anlatamatık konu hazırlamak 2 kelimeyi yanyana yetirmekten ibaret değildir. Nasıl yapıldığına dair bir kaç anlaşılır resim ve 1 adet video herşeyi çözer emin olun . Hazırlayın konunuzu koyun resimlerinizi video önemli değil rarlar bize gönderirsiniz biz kanala uplarız bizler için bu tarz seyler iş değil eğlencedir.
Biz bildiğimiz herşeyi anlatıp paylaşıyoruz sizlerde bunu yapın çünki biz herşeyi yapamayız.
Gelelim asıl meseleye ..
Başta Emre ve Erdeniz olmak üzere youtube kanal sahibi arkadaşlar ,artık benim aile fertlerimin bile gıyaben tanıdığı insanlar ..
Emre oyun kanalın var görevdeyken bir kaç video yaptın kaldın neden ?
Erdeniz bu foruma defalarca videolarını koydun iyide yaptın ama kaç kere maxigame ile alakalı bir video yaptın alın abiler bununda bizler için yaptım dedin ?
Kaya senden defalarca warez'e sahip çık abisi orası önemli dediğim halde hatta sana tam serbestlik hakkı tanıdığım sen yönetici takılma kafana göre takıl dediğim halde tamam abi corbada tuzumuz olsun dedin ?
Cüneyt Bak sen işin farkındasın konulara özellikle vsro konularına bir video eklense coşacağına adın gibi eminsin ama en son ne zman bir video attın veya konu attın?
Seymen zaten en son koptu gitti.Kendi sorunlarının içinde az daha bizide kahredecekti. O da unuttu bizlerin onun abisi olduğumuzu .Bir abi demesi yetecekti fark edemedi.
Arkadaşlar, gençler diyorum ,kardeşlerim diyorum biz kuralcıyız ban atarız öle yapar böle ederiz ama kin tutmayız cezanız bittiğinde kaldığınız yerden devam edersiniz bizlerle ki bunlar aile denen ortamların içinde her gün yaşanır. Belli başlı aslıana bakarsa sadece 1 kişi var bu forumda bundan bir şey olmaz dediğim gerikalan herkesten benim hala umudum var. Bir gün taşın altına elini koyacaklar.
Rütbe ver yapayım en illet olduğum durumdur .Rütbesiz birşey olmaz sananalar var hala ne yazık . Arkadaş soruyorum sizlere bana Ümit'e az bir şey saygı duyan seven hangi adama kapımızı kapattık ? Bu forumun en üst yetkilerine sahip kişiler ile bire bir akşamları lak lak yapıp aradaki tüm mesafeleri kaldırmadık ? Şu foruma sokmadığımız tu kaka dediğimiz neleri yapmadık aynı ortamlarda ? ki illa yetki deniliyor hala . Farkında değilsiniz ama ben size söyleyim sizlerin hepinizde haklı olduğunuz sürece admin yetkisi var çünki bizler hepiminiz için varız.
Ve son olarak destek için öle bir şeyler toplamanıza gerek yok her gün reklamlara tıklamanız yeter de artar. Hatırlarsınız ki Ümit reklamları konunda tam gözümnüzün önüne adeta sokmuştu ve istediğinide almıştı ama sizler abi bu olmadı sevdek dediniz ve Ümit sırf siz sevmediniz diye o uygulamadan vazgeçti.
Şimdi hepimiz şapkamızı önümüze koyalım ve düşünelim.
Arada saydığım isimlere admin olarak sitem etmedim abi olarak seslendim amaçın üzmek veya kırmak değildi.
Haklısın abi en son rehber konumu global moderatörken açmıştım bayağı olmuş videosa hiç yapmadım bugün rahatsızlandım evden dışarı çıkabilirsem video çekme programını indirip kendime en güvendiğim alanda mbotta bi rehber hazırlamaya çalışacağım.