• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Forum Güncellemeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğitim ile ilgili sorularınızdaki konular Son Mesajlar kısmına gelmiyor mu hani şu sol üstte olan? Yoksa o problem bir tek bende mi var?

----

Bir de beğenileri göremiyorum. Birisi mesajımı beğenince bakıyorum kim beğenmiş diye 0 beğeni yazıyor, beğendiklerime bakıyorum orada da 0 beğeni yazıyor.

Son düzenleme:
Eğitim ile ilgili sorularınızdaki konular Son Mesajlar kısmına gelmiyor mu hani şu sol üstte olan? Yoksa o problem bir tek bende mi var?

----

Bir de beğenileri göremiyorum. Birisi mesajımı beğenince bakıyorum kim beğenmiş diye 0 beğeni yazıyor, beğendiklerime bakıyorum orada da 0 beğeni yazıyor.

Eğitim bölümünü yeni açtığım içi son mesajlara eklemeyi unutumuşum, şimdi ekledim. Beğenilerde sorun vardı, düzelttim.

Oyunlar kapandı mı yoksa bende mi sorun var?

Çevirmenlere oyun oynama izni ayarlamamışsız, şimdiye kadar kimsede ses çıkarmamış kalmış öylece, şimdi ayarladım.

Eğitim bölümünü yeni açtığım içi son mesajlara eklemeyi unutumuşum, şimdi ekledim. Beğenilerde sorun vardı, düzelttim.

Çevirmenlere oyun oynama izni ayarlamamışsız, şimdiye kadar kimsede ses çıkarmamış kalmış öylece, şimdi ayarladım.

Oyun demişken aklıma geldi.Abi böyle bilardo,poker,batak falan ekleme gibi bir şansın var mı ? :D

Abi birde şu mesaj atma sınırlaması var 1dkda bir falan onu kaldırabilir miyiz ?

Yenilikler :

1. Konularınız alıntı yapıldığında bildirim alanında bildirim alacaksınız.

2. Bir kişinin isminin başına @ koyup nickini yazarsanız örneğin @Terk-i Diyar o kişiye bir bildirim gidecektir, aynı şekilde biri sizin nickinizin başına @ koyarsa size bir bildirim gelecektir.

Oyun demişken aklıma geldi.Abi böyle bilardo,poker,batak falan ekleme gibi bir şansın var mı ? :D

Bilmiyorum bir ara bakarım oluyorsa ekleriz.

Abi birde şu mesaj atma sınırlaması var 1dkda bir falan onu kaldırabilir miyiz ?

Maalesef kaldıramayız, forumda en çok gerekli olan özellik o, ki spamın önüne az da olsa geçilebilsin.

410 Spam botunun hesapları silindi, email adresleri yasaklandı, ip'leri bloke edildi.

Yeni Spoiler de bir sorun var bastığım halde açılmıyor :D

herzaman heryerde söylüyorum çok iyi bir net kullanıcısıyım ama bu kadar kaliteli bir forum görmedim benim forum sitem hariç tabi :P Kaliteli oldu gibide gereksiz Modüller Eklentiler Yok Şuan Vb En iyi Forum Sitesi Diye Bilirim maxigamerz.com için :):)

Yeni Spoiler eklendi.

Böyle daha iyi gibi

.................

.............

........

....

.

Geri