Iyethshar
Aileden
:srd
.......
.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:srd.......
Tabii sende gel günlerdir konuya bakıyorsun farkındayım, çok daha büyük beyaz bayrağa ihtiyacın var :no
O senin güzelliğin Hakan'ım nasıl bakarsa insan öyle görürmüş, umarım senide bir gün aramızda görebiliriz
----------
Müdür'cüm Kahraman abide böyle düşünmüş olsa gerek ki,ne zor şartlarda geldim buralara bilsen :sevgi
Ayrıca geçen senede vardım bu postu hiç atılmamış sayıyorum dip notuda görmeyenler varsa işin zor ankarada alıcak soluğu Kahraman abi
:srd
.......
Daha ilk defa buluştuğunuzu gördüm ne ara geleneksel olmuş bu iş :beer
Ben çok üşengecim Hatta bir ara gelmeye karar vermiştim ki Yüksek Teknoloji'de okuyan arkadaşa ulaştım ben Urla'ya geliyorum beni karşıla diye o da bana o kadar yol tarifi yaptı o çocuk bile beni beklemiş orada gelicem diyeİzmir'ciler gecen sene ve bu sene olmak üzere 2 defa İzmir'e geldim foruma kkonu açtım. İsteyenler buyursunlar tanışalım dedim hatta Emre'ye gel diye ısrar ettim ama hiç kimseden ses çıkmadı.
Bu arada arkadaşlar sağ olsunlar İzmit'ten kalkıp geldiler başımla beraber fakat bizim bu Sakarya'lılarda pek iş yok. Aradaş biride çıkıp abi neredesin bi çayını içelim demez mi ?
Sen hiç konuşma arkadaş tavuğuna kıştmı dededik ne dedik sen neden yoktun ortamda hazır araba geliyor bu tarafa ve ısrarla gel deniliyor. Hani bizi sevmiyorsan bilelim yani.
Yav kahraman abi sen beni niye çağırmıyorsun ben de kocaeli'deyim neden böyle yapıyorsun
Biz bunun aynısını geçen sene ramazan ayında da yapmıştık. Hatta daha arkadaşlar ayaklarını basar basmaz '' Ramazan ayını beklemek zorundamısınız ? Canınız sıkılınca kalkın gelin. '' demiştim.
İzmir'ciler gecen sene ve bu sene olmak üzere 2 defa İzmir'e geldim foruma kkonu açtım. İsteyenler buyursunlar tanışalım dedim hatta Emre'ye gel diye ısrar ettim ama hiç kimseden ses çıkmadı.
Bu arada arkadaşlar sağ olsunlar İzmit'ten kalkıp geldiler başımla beraber fakat bizim bu Sakarya'lılarda pek iş yok. Aradaş biride çıkıp abi neredesin bi çayını içelim demez mi ?
Yahu abi inan ben görmedim, eğer görseydim %10000000 gelirdim. Hala da buluşurum yani istiyorum gerçekten forum ortamında beraber zaman geçirdiğim insanlarda gerçekte de oturup konuşmak, şakalaşmak, gülmek eğlenmek
Duyuruldu zaten Hakan.1hafta önceden genel duyuru yapılsa herkesin haberi olur gelinirdi duruma göre hmmm
Bir daha gelirsem özellikle sanada pm atrım.
Yahu abi inan ben görmedim, eğer görseydim %10000000 gelirdim. Hala da buluşurum yani istiyorum gerçekten forum ortamında beraber zaman geçirdiğim insanlarda gerçekte de oturup konuşmak, şakalaşmak, gülmek eğlenmek