Gravity
Yönetici
Sen ne kadar alıyorsun bu işten kardeşim? :roll:
Az SONRAA ro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne kadar alıyorsun bu işten kardeşim? :roll:
bendede 1 adet siyah renkli var bakalım tek sorun telefona kulaklık taktığım zaman müzik kapanıyor duruyor yok müzik çalar kapanıyor o biraz sinirimi bozsada şuanda memnunum
ben öyle hani bazıları gibi aa yenisini çıkarmışlar gidip alalım diyenlerden değilim hani bi kere alırım artık kaç sene giderse fakat aldımmı da hani iyisini almak isterim ne kötü ne çok iyi orta derece ama bu samsung galaxy ace 5830i ne kadar berbat lan olm oyun oynanmıyorki ben sadece alo demek video izlemek için 500 lira verdim
500 tl verip ps3 alırım olm neyin kafasındasın bu telde 600 ama oynatıyor çoğu oyunları
Oyun oynamayı düşünüyorsan gidip Samsung S4 olacaksın karşim.
500 tl verip oyun oynamayı nasıl düşündün sen?
500 tl verip ps3 alırım olm neyin kafasındasın bu telde 600 ama oynatıyor çoğu oyunları
baktım olm da ne anlarık işte neyse 2 3 sene sonra alırız bi iphone 15
O zaman git al manyağa bak.Hiç mi bakmadın özelliklerine
baktım olm da ne anlarık işte neyse 2 3 sene sonra alırız bi iphone 15
Telefonda turkce klavyeyi bulamadim infilizce karakterler var turkce klavyeyi nasil etkinlestiririz?
Telefonda turkce klavyeyi bulamadim infilizce karakterler var turkce klavyeyi nasil etkinlestiririz?
pureTime'nin dediği gibi Touchpal x keyboard kullanabilirsin.
Yada yatay durumda kullanmak istersen Hacker's keyboard kullanabilirsin.
Yakında bildirim ışığı , titreşim güçlendirme ve Türkçe klavye için bir rehber hazırlıyacağım.
Öyle bir rehber hazırlarsan çok güzel olur
Telefonun 16 GB'si çıkmış.
TELPAMARKET 699 TL
N11 659 TL
Erozyon 699 TL
sitelerde satışı var.Bu siteler güvenilir mi?
Arkadaşlar ben general mobile discovery almaya çok hevesliydim, sonrasında sikayetvar sitesindeki yorumları okudum ve sık sık kendi kendine açılıp kapanma (reset) sorunu, şarj almama sorunu, Wifi çekmeme sorunu, Donma sorunları, ve bir çok daha sorun beni soğuttu. Forumda kullananların olduğunun kanaatindeyim.
Gerçekten böyle sorunlar mevcut mu?