Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son Dakika! Selena Gomez de düştü![]()
linkini atarmısın? bakıp çıkıcam zaten meraklı değilim. görüntüler güzelse kullanırım belki.
İlk o çıktı aga yanlış haber![]()
Bi göz atınca insan bu muydu diyor.
Sonunda akıllı biri çıktı.
----------
Gerçekten fotoğraflara bakıp malum şeyi yapan var mı merak ediyorum.Daha geçen söyledik forum yaş ortalaması yükseldi falan diye.Daha dün baba olur muyum konuları açanlar şimdi fotoğrafa bakıp mı yapıyor,sanmıyorum.Burada önemli olan ünlülerin özel hayatlarının ele geçirilmiş olması bana sorarsanız.En azından evde rahat haldelerken nasıl olduklarını gördü çoğu kişi.Ev hayatlarını öğrendiler.
Bu güne kadar bildiğim bütün antin kuntin işlerde farkını yaratan Osman tabiki yine kalitesini ortaya koymuş skype ofsayt olmasaydı daha iyi olurmuş![]()
dediklerinde haklsında kaçımız her gün pipisinin memesini çekiyor resmini atıyor . tamam ben link istedim merak etmiştim ama çokta dikkatimi çeken bir şey olmadı zaten.
Yok arkadaşları falan normal ama ben sanaldan normalde resim atmalara karşıyım benim yaşımda olup bir sürü kız var bir taraflarını açıp fotoğraflarını atan ifşa etsek okulu yıkarlardı yani![]()
Yok arkadaşları falan normal ama ben sanaldan normalde resim atmalara karşıyım benim yaşımda olup bir sürü kız var bir taraflarını açıp fotoğraflarını atan ifşa etsek okulu yıkarlardı yani![]()