Mr_Muscle
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 29 Tem 2011
- Puanı
- 3
Bildiğin hata, programı kapat seçeneği olan.Sanırım auto invite falan ayarladığım için oldu.
kardeşm onlarca hata verme ihtimali var resim koyun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğin hata, programı kapat seçeneği olan.Sanırım auto invite falan ayarladığım için oldu.
kardeşm onlarca hata verme ihtimali var resim koyun..
Çok saol valla daha önce 3 kere girdim gelmiyor die çıktım bekleyince geliyormuş ve geldi çok saol
aynen bendede speed basıcam basmıyorBide bişey sorucam Eu charlarda holy recovery division bastıcam diyelim koyuyorum silah değişmiyo 1. slota koyuyorum cleric rod'u nasıl yapabilirim ? :S
Çift çar açmıyor 2.yi açamıyorum bota tıklıyorum gelmıyo yönetici olarakta olmuyor
Arkadaşlar bende login diyorum öyle duruyor oyuna girmiyor siteden üyelikte aldım neden oluyor acaba :S
yeni sürüm çıkdı
Şu holybot cavede yaratık yokken bi gezebilse bundan bin kat iyi olucak ama beceremiyo noob bot.. Bunun daha cok sorunu var ikide bir dc felan en iyi holy şimdilik.