-FastLane
Black Pearl
westte 15 yaş altı çocuklar var eastte biz 20-35yaş arası arkadaşlarla oynuyoruz çok güzel sohbet var tsde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
westte 15 yaş altı çocuklar var eastte biz 20-35yaş arası arkadaşlarla oynuyoruz çok güzel sohbet var tsde
beyler bende 8k ıp oldu varus gelene kadar 11 k yapıp hem varus hemde malzahar yada kennen almayı düşünüyorum arada kaldım malzaharmı kennenmi konu açmak istemedim.
Oyuna dün başladım ve bayağı beğendim.İlk oynadığım karakter de Nunu ydu
East-Nordic sanırım.
PunchLine2bana nickini yaz kapışalım o zaman hep aynı insanları görmekten sıkıldım
kenneni şimdi al fiyatı düştü tam aldım 6300e 4800 oldubeyler bende 8k ıp oldu varus gelene kadar 11 k yapıp hem varus hemde malzahar yada kennen almayı düşünüyorum arada kaldım malzaharmı kennenmi konu açmak istemedim.
PunchLine2
----------
kenneni şimdi al fiyatı düştü tam aldım 6300e 4800 oldu
Beyler kastığım ip puanlarıyla 400 500 lük şampiyonlar alayımmı yoksa 6000 7000 iplik şampiyonlar var onlardanmı alayım ? Poppy puan birikince aldım sevdim yani fena değildi Bi de Teemo ve Ashe hoşuma gitti bu 3 karakter için hangi statları kullanmamı önerirsiniz Ad Ap Atack Speed falan ?
12 lvlm Oyun Nickim: Futurê lvl civarıma yakın olan arkadaşlar friende eklesin beraber oyun atarız
memnun ne demek uçuyor char can az kalınca bi rush atıyo sıkıysa yakala 639moving speed solo topta 2vs1 adamlar kaçıyo
nasıl memnunmusun