_kill3rkhan_
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Nis 2009
- Puanı
- 12
Durduk yere 10win ip boost geldi. Sizede geldimi?
hiç referansınla birileri 10lvl oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durduk yere 10win ip boost geldi. Sizede geldimi?
bence hakkını öyle düşük puanlılara harcama, 6300'lük bi karakterten pişman olduğunda işte şundan şundan şundan memnun değilim dersin, daha karlı olur
herkeze geldi oDurduk yere 10win ip boost geldi. Sizede geldimi?
Yolladım.euWestteysen ekle, icedive53
bi süredin oyuna girmedim ıp boots gelmiş xbox aldım prototype 2 yi denedim gayet güzel daha 1. boss dayım onuda öldüremedim
ıp boost ne işe yarıo
Yolladım.
----------
Arkadaşlar ben marketi bulamadım yav nerde şu market
----------
Hadi yav champion alcam
Bu hafta bitse de artık Shaco free championdan çıkarılsa ya valla bıktım ganklanmakdan zaten yeniyim oyunda kaçmaya fırsat bırakmıyo adam
shacoya ölümsüz diyebilirsin gerçekten iyi oynayan gelirse karşına arkana bakma ve kaçBu hafta bitse de artık Shaco free championdan çıkarılsa ya valla bıktım ganklanmakdan zaten yeniyim oyunda kaçmaya fırsat bırakmıyo adam
shacoya ölümsüz diyebilirsin gerçekten iyi oynayan gelirse karşına arkana bakma ve kaç
Beyler oyun içinde nasıl para kasabilirim ya cok yavas para kasıyorum ve itemlerin hiçbirni alamadan ezik kalıyorum yardım edermiinisz?
Kardeş ben de yeniyim ama pek para sıkıntısı çekmiyorum.Bottom laneden git önce zaten fazla gelen olmuyo oraya,ordan creeplere son vuruşları yap çimlere saklan sonra ganklamaya çalış rakiplerini.Bu önerilen itemler oluyor ya Phantom Dancer vs gibi,onu almak için 2800 gold birikmesini bekleme alt malzemelerini al zaten o bile güçlendirir seni rakiplerin karşısında,daha kolay kill daha kolay para demek.Hem ormanın içindeki yaratıklar var boş kaldıkça onları kesersen ekstra para geliyor.Ben genelde böyle yapıyorum ayrıca oynadığın karakterin videosuna youtubede bir bak istersen ordan da birşeyler kapıyo insan
Aynen öyle ya Bana skilleri kolay ve sağlam melee karakter ne önerebilirsiniz ? Ranged oynadım şimdiye dek diğer karakterleri de öğrenmem gerek diye düşünüyorum.
bak ustalaşabileceğini düşünüyorsan Jax al derim tek korktuğum champ üzerine zıpladınmı adamın büyük ihtimal kill alıyorsun onun dışında Riven için para biriktirebilirsin sağlam bir offtanktır.
Gerçekten Jax al Jax'ı ''kullanmayı'' bilen bir arkadaşım var nefes aldırmıyor diyebilirim Ben Ashe severim ama para biriktiriyorum ara sıra corki de kullanırım .DOlaf için ne dersin ? Az önce gördüm de adam defence ve Health e yüklenmiş 42 kill e bitirdi oyunu.
Gerçekten Jax al Jax'ı ''kullanmayı'' bilen bir arkadaşım var nefes aldırmıyor diyebilirim Ben Ashe severim ama para biriktiriyorum ara sıra corki de kullanırım .D
[BILGI]Birden bana 400 Riot Points geldi nasıl oldu bu ve napıyım bunla [/BILGI]
East dayım West amcam .Şaka bir yana EastSanırım 4 lvl olunca veriyor,bence bi şampiyon al ben Teemo aldım fena sayılmaz East-Nordictemisin ?
-.- rp ile gidip teemo alana deli derler başka şeylerde derlerde zamanı gelince exp boost filan alırsın yada indirime giren skinler olur