Forzare
Aileden
7 ceddimin en ayrıntısına kadar...başka şeylerde derlerde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ceddimin en ayrıntısına kadar...başka şeylerde derlerde...
yok len ileri zekalı filan da yenimişiniz ne dim
7 ceddimin en ayrıntısına kadar...
Ashe hatunumuz işini yapıyor beyler bu şimdilik idare eder Tank Ashe olduyok len ileri zekalı filan da yenimişiniz ne dim
Olaf için ne dersin ? Az önce gördüm de adam defence ve Health e yüklenmiş 42 kill e bitirdi oyunu.
yine bir aram
maçın başında 4 kişi kaldık 30.dakikadada cho çıktı 3 kişi teamfightları kazandık,team killdende belli olur zaten,son dakikada amumunun bi hatası olmasaydı 3 kişi kazanmıştık nexus önünde tek kule kalmıştı.sheni seviyorum ya
annie dışında takımın alayı sağlam zaten ama 3v5 çok zor tabi, taunt çok işinize yaramıştır
vareeee biri yetmiyordu sanki
Aynen Başımıza Bela Geliyor Oyundan Soğutucaklar Bizi [/B]
yeni campmı? bunu kesin alıcam
vareeee biri yetmiyordu sanki
balta fırlatcakmış işte ama fırlattıgı baltayı yakalaması gerekiyormuş ona saldırırken baltayı tutmasını engellersen gücünün %50 si gitmiş gibi bişy oluomuşbu adam daha psycho gözüküyor, daha da OP olcak gibi adam apaçi bildiğin
balta fırlatcakmış işte ama fırlattıgı baltayı yakalaması gerekiyormuş ona saldırırken baltayı tutmasını engellersen gücünün %50 si gitmiş gibi bişy oluomuş
balta fırlatcakmış işte ama fırlattıgı baltayı yakalaması gerekiyormuş ona saldırırken baltayı tutmasını engellersen gücünün %50 si gitmiş gibi bişy oluomuş
aynen ama olaf ileri fırlatıyor bunun baltası adama çarpında hayava gidiyormuş sinyal çıkıyomuş nereye gitigini anlıyormuş adam yanı 1-2 adımla tutar baltası sende baltayı engelleyebiliyorsun rankedler çok rahat alır bunu fighterler buna saldırırken balta fırlatsa eline geri döner ama rankedlerin işi kolayanlıyorum, her önüne geldiğinde baltayı fırlatmican yani