KimYooShin
Aileden
penta penta penta penta kill adamın surat ifadesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamlar pbe de varusla oynuyorlar penta bile yapan var ama hala gelmedi bizim sw
çıksın herkezin elinde olucak görürsünüz odaya girince varusu seçmek için hızlı davranmak lazım çoğu arkadasım alıcak oyundan ben alınca custom denicem
vaynede süper ama varus bi ayrı güzel ne ararsan varvayne ilk çıktığında da herkes vayne olmak için birbiriyle dalaşıyordu
Arkadaşlar bildiğiniz gibi turnuva konumuz reklam sebebi ile silindi. O yüzden daha fazla uğraşmak istemiyorum tekrar konu açmıcam. Turnuvada 5 Takım West de 1 Takım East da var. Yani büyük ihtimalle West de olacak turnuvamız. Eğer hala katılmak isteyen varsa msn adresimden iletişime geçsinler. 27 Nisan Cuma Son.
Msn : by_reclast@hotmail.com - Sykep : reclast67
East da oynanmıcak gibi ama gelen takıma göre değişir bakıcaz. Turnuva günü canlı yayın falan yapılacaktır. Bilginize...
turnuva pbe de olcak ümitimArkadaşlar bildiğiniz gibi turnuva konumuz reklam sebebi ile silindi. O yüzden daha fazla uğraşmak istemiyorum tekrar konu açmıcam. Turnuvada 5 Takım West de 1 Takım East da var. Yani büyük ihtimalle West de olacak turnuvamız. Eğer hala katılmak isteyen varsa msn adresimden iletişime geçsinler. 27 Nisan Cuma Son.
Msn : by_reclast@hotmail.com - Sykep : reclast67
East da oynanmıcak gibi ama gelen takıma göre değişir bakıcaz. Turnuva günü canlı yayın falan yapılacaktır. Bilginize...
turnuva pbe de olcak ümitim
bizim takımdan işi çıkanlar var, onlar yerine yedekler bulmaya çalışıyorum, bu akşam kesin dönüşü yapıcam sana
____
bu saydığın 5'lide benim takım var mı? msn'le irtibata geçmedim ya, o yüzden soruyorum
turnuva pbe de olcak ümitim
maçın başında nidaleenin çıkması ile 4 kişi kaldık maç boyunca 4 kişi idare ettik. maçın son 5 dkkası hecarim çıktı resimden belli olmuyor
Üçümüz girelim dedik ben,killer ve xPwNzZ güzel maç oldu
şu konuya bir bak karakter/skin nasıl geri verceğini anlatıyor League Of Legends-Champion Geri VermeArkadaşlar 1 hero aldım fakat pek hosuma gıtmedı geri satma şansım yokmu pointi alamazmıyım geri ?
Arkadaşlar 1 hero aldım fakat pek hosuma gıtmedı geri satma şansım yokmu pointi alamazmıyım geri ?
Sanmam ben de Teemo aldım sevmedim satabilsem Lux alıcam mevcut ip ekleyip
Bende oyuna yeni başladım daha 3 levelim Corki yi sevdim işte onla oynarım 400 Riot Points ve 530 küsür para var adım TheNegative57