Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ocağa kadar bitmezse snow day singed ve veigar çekejagum eğer fazla fazla rp alırsam sanada bi sona atarıq kardeşYılbaşı skinlerinin hepsini tek tek tek ve tek toplamak istiyorum <3
Bir tek muse sona ve pentakill sona eksik kaldı, hani karşılıksız hediye etmek isteyen birileri çıkarsa seve seve kabul ederim <3
hay senin ben o egonuYılbaşı skinlerinin hepsini tek tek tek ve tek toplamak istiyorum <3
Bir tek muse sona ve pentakill sona eksik kaldı, hani karşılıksız hediye etmek isteyen birileri çıkarsa seve seve kabul ederim <3
hay senin ben o egonu
aynen geriye doğru taşıdın genelde
Ne alakası var lan egoyla, hiç diyomusun kaan gel sana sona skin aliyim beni taşıdın o kadar diye...
aynen geriye doğru taşıdın genelde
ocağa kadar bitmezse snow day singed ve veigar çekejagum eğer fazla fazla rp alırsam sanada bi sona atarıq kardeş
Beyler bu yeni simgeler varmış hesaplaşma modunda alıyormuşsun tam olarak bilen var mı?
Normal oyunda kazanırsan bitane aramda kazanırsan bitane gizemli kostum atarsan bitane rp çekersen bitane 4 tane gelince 1 tanede hediye geliyo diye biliyorum =)
Sen eşşek kafasısın caner tamam sanada alırızbiz at kafasımıyız lan burda
Sohbet konusu olduğu için yazıyorum.
Bu LoL nasıl bir oyun ? Zor mudur zevklimidir Kaan bi cevaplarmısın ??
Sulanmayın sponsoruma :angry:
Sulanmayın sponsoruma :angry:
KaoZ bundan sonra benim korumam altında yaklaşanı yamulturum ayıks
KaoZ bundan sonra benim korumam altında yaklaşanı yamulturum ayıks
edit:Resimli paylaşımlarda amaç espiridir..Kurallara dikkat edelim lütfen
resimlere dikkat edelim ama kuralların dışına çıkmayalım