IMLEGEND
Aileden
Geçmiş olsun Murat bir an önce ayaklan lol bölümünün sana ihtiyacı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunu sınıf arkadaşım söyledi.Canı %50'deyken ulti at ölür diyordu Ben bu Gareni çözmeye çalışayım şimdi.
Çok teşekkür ederim,rehberlerini dört,beş gözle bekliyorum
ya benim bulduğum 2 bot vardı birisi ip kasıp champ almak için biriside referans kasıp hediye kazanmak için ama benim bulduklarımın 2 side lose alıyor sürekli o yüzden hiç kullanmadım ama arkadaşın botu farklıymış win alıyomuş1 yıldır oynuyorum bot falan duymadım ne diyorsunuz siz arkadaş caner anlat bakalım ne yapıyor bu bot:drym:
arkadaşın eu da mıyok o kadar atmaz çüş %50 deyken atma sakın yok öyle bi dünya %25 iyidir
----------
ya benim bulduğum 2 bot vardı birisi ip kasıp champ almak için biriside referans kasıp hediye kazanmak için ama benim bulduklarımın 2 side lose alıyor sürekli o yüzden hiç kullanmadım ama arkadaşın botu farklıymış win alıyomuş
arkadaş dediğim WOW I LAGGED isimli üye şimdi bi tane ref botu buldum ama trde ref yokki ulan birsürü konu açıcam ref ne zaman gelcek diye adamlar hiç tınlamıyoki
arkadaşın eu da mı
eu da yapıyorda neyi ne kadar sürede yapıyor söyle bakalımarkadaş dediğim WOW I LAGGED isimli üye şimdi bi tane ref botu buldum ama trde ref yokki ulan birsürü konu açıcam ref ne zaman gelcek diye adamlar hiç tınlamıyoki
açtığın üyelikleri kaydediyosun oda hepsine giriyo teker teker 10 lvl yapıyo hepsini 400 rp verdilermi xp boost alıyo daha nolsun 10 lvl yapıyo çıkıyo başka acc yazdıysan ona giriyo devam ediyo felan filan ama çalışıyomu bilmiyorum
eu da yapıyorda neyi ne kadar sürede yapıyor söyle bakalım
nasıl çalışıyormu bilmiyorum eu da var ref sistemi işteaçtığın üyelikleri kaydediyosun oda hepsine giriyo teker teker 10 lvl yapıyo hepsini 400 rp verdilermi xp boost alıyo daha nolsun 10 lvl yapıyo çıkıyo başka acc yazdıysan ona giriyo devam ediyo felan filan ama çalışıyomu bilmiyorum
tamamda işte lol patch atınca çoğu hile gidiyor sonra yeniden yazıyo adamlar
nasıl çalışıyormu bilmiyorum eu da var ref sistemi işte
olurda eu da hesap açarsam ya da hesabı oraya aktarırsam ya da ref sistemi tr ye gelirse tepende biterim caner ona göretamamda işte lol patch atınca çoğu hile gidiyor sonra yeniden yazıyo adamlar
açma son yorumlara baktım çalışmıyomuş bu işler sıkıntılı sw değiştirmeye değmez
olurda eu da hesap açarsam ya da hesabı oraya aktarırsam ya da ref sistemi tr ye gelirse tepende biterim caner ona göre
sen nasus al ben rehberini hazırlayacağım bugün nasus kasmasındn en çok korkulan şampiyonlarından biridir.Araştır yeteneklerini anlarsınEvet gençler yine geldim ro
1358 IP'lik şamp. önerir misiniz?
Şimdiye kadar oynadıklarım ; Ryze,Master Yi,Garen
Garen'i hiiiiiiiiiiiiiç oynayamadım açıkçası,berbat bir şekilde oynadım ama Master ve Ryze'de yapabileceğimin en iyisini yaptım :eat:
sen nasus al ben rehberini hazırlayacağım bugün nasus kasmasındn en çok korkulan şampiyonlarından biridir.Araştır yeteneklerini anlarsın
sağlam bir build sağlam rün kabiliyet ile çok ciddiyim nasus çok korkutan surrender verdiren bir şampiyon
Benim Nasus'a pek kanım ısınmadı be :/
sağlam bir build sağlam rün kabiliyet ile çok ciddiyim nasus çok korkutan surrender verdiren bir şampiyon
bak bir maçta nasus q stack ıma mesela
nasus kastı deyip kavga edip küfürleşip sur verenler var burdaÖyle diyosunda qnq Hard cc'ye karşı bişey yapamıyor ki ama pardon burası tr karşıya bakılmaz