PageMaster
Aileden
jrebot u açıkcası hiç kullanmadım. Maalesef ki yardımcı olamayacağım
Teşekkürler yinede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jrebot u açıkcası hiç kullanmadım. Maalesef ki yardımcı olamayacağım
https://www.maxigamerz.com/f385/mbot-detayli-anlatim-158913/ konuya bakmanı öneririmBenm MBOT el yakması basmıyor sebebi nedir ??*
ya varolmayan bir jetone giriş yapıldı diyo kafayı yicem ne eksik ki virüs programı kapalı firewall kapalı nerde eksik var yardımcı olabilirmisiniz?
Bot su anda item topluyomu eskiden toplama sorunu vardi. .
laungues ayarları var onun 0 olması lazım heralde 9 yapacaksınherşey 0 olarak gözüküyo nasıl düzelte bilirim
login desende oluyormusadmin bota ıd pw girmeden clienti başlatmıyor ne yazıcaz oraya?
Aynısı bende de oldu dostum ben de yardımlarınız bekliyorum.Dosyalarda mı bir hata var yoksa bir program felan mı kurmamız lazım?Mbot loadere tıkladığım gibi 25 30 tane cmd.exe ve bunun dışındı 2 3 tane farklı program daha açıyor görev yöneticisi işlemlerden bakıyorum Cpu kullanımı %100 oluyor.inanın sırf şu mbot crack olayını halledebilmek için bütün anti virüs programlarını sildim veye kapattım.(firewall,avira,windows defender) win7 kullanıyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse yada bir Fikir yürütebilirlerse konunun çözümü ile ilgili sevinirim.