• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

mBot Login Sorun Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpxlabs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpxlabs

Üye
Aktiflik
K.Tarihi
21 Nis 2009
Puanı
11

1-Başlat ''ÇALIŞTIR'' ''hdwwiz''

2-İLERİ

3- Listeden Seçeçeğim donanımı yükle(gelişmiş) - İLERİ

4-Ağ Bağdaştırıcıları - İLERİ

5- Microsoft - Microsoft Loopback Bağdaştırıcısı - İLERİ

6-İLERİ

7- SON

8-Ağ Ve Paylaşım Merkezi'ne Giriyoruz Solda Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin

9- Yer Ağ Bağlantısı 2 Sağ Tık Özellikler (Microsoft LoopBack)

10-İnternet Protokolü Sürüm 4 - Özellikler

11-Aşağıdaki İp Adresini Kullan IP ADRESİ: 88.191.118.159 Alt Ağ Maskesi: 255.255.255.255-Tamam

12- Aşağıda Vereceğim Linkten ''SocketSpy'' Programını İndirip Her Mbotu Çalıştırmadan Önce Onu Açıp ''LİSTEN'' Diyeceksiniz

[BILGI]Rar Şifre: www.maxigamerz.com[/BILGI]

[BILGI]02.10.2014 Videolu Anlatım Eklenmiştir[/BILGI]

[ACIKLAMA]Video İndirme Linki Aşağıdadır[/ACIKLAMA]

Son düzenleme:

Bu resimde yer alan sarı yazılı kısım windows 8.1 de yok ismimi farklı yoksa olmuyormu ?

Xp ' dede Bağlaştırıcı Ayarları Yok 4 Tcp fln.

Arkadaş yeni galiba ;D
Uğraşma boyle rehberler için bak biz zamanında yaptık ne oldu ;)
Ayrıca buradan ismimi yasakli kelime yapan deepblue ümit abime saygılar :D
LegendM

Windows 8 Kullananlar ben yaptım suan calısıyor sorunsuz 8-8.1 kullanamayanlar skypeden ulassınlar bana :)

Arkadaş yeni galiba ;D
Uğraşma boyle rehberler için bak biz zamanında yaptık ne oldu ;)
Ayrıca buradan ismimi yasakli kelime yapan deepblue ümit abime saygılar :D
LegendM

Kardeşim ben hakim değilim sorunlara o kadar fakat bazı arkadaşlar daha botun böyle bir düzelme şekli olduğunu bilmediği için yardımcı olmak için bir emek verdim sadece

Sa Arkdaşlar Xp için werilen ip adresinni 255.255.255.255 olanı Şöle yaparsanız sorunsuz bottan girersiniz 255.255.255.0 olrak girin sorunsuz bi şekilde bota girebilirsiniz

Herşeyin aynısını yapıyorum mbotu açıp giriş yap diyorum hiçbirşey olmuyor anlamadım ya

Kardeşim Windows 8.1 kullanıyorum Herşeyi Yaptım Spy Programını Açınca Listen Basıyorum Ama Error 10048 Diye Hata Veriyor Çözümü varmı Acaba ?

Son düzenleme:
Bu resimde yer alan sarı yazılı kısım windows 8.1 de yok ismimi farklı yoksa olmuyormu ?
Win 8.1'de ismi değişik aynı yere kadar gelip (loopback yerine) resimdekinin aynısını yapıcaksın sonrasında ise herşey aynı ;)

32XlQ4.jpg

Geri