• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

mBot Login Sorun Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpxlabs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şöyle birşey var socketspyı kapattığımızda eğer açık olan bot biyere ışınlanıyorsa reverse ile de olsa farketmez botda giriş yapılamadı yazısı çıkıyor
çok kötü o :(

yazılanların hepsini binlerce kez tekrarladım yanlış adımlar olmasın diye. Windows 7,8 sorunsuz kullanıyormuş fakat bende 8.1 var acaba o yüzden olabilir mi.

Ekran_G_r_nt_s_4.png

Selam,

Bende windows 8.1 var ben uyguladım çalıştı, atladığınız bir şey olabilir mi acaba?

SocketSpy engelleniyor olabilir.

Dll yi inject ettiniz mi ayrıca? Evde olsam size yardım ederdim iş yerindeyim, akşama kadar çözemezseniz teanwiever ile bağlanıp bakarım.

Yaptım oldu teşekkürler =) Yine aynı şekilde giriş yapıorm injector ile ama bi sorum var. 2.ci carı acmak için 2 tane socket spy mi gerekior ?

Ben ıp adresını gırdıkten sonra ınternet kesılıyor neden acaba yardımcı olurmusunuz ?

Dikkatli olun bazıları program yerine txt veya website taratıyorlar virüs çıkma ihtimali %500.

Kolay Gelsin Ben herşeyi yapıyorum fakat sorun cıkıyor ''13.09.2014 11:44:04 Remote Dns Lookup errorError 11004 No Data'' böyle bir Hata ile Karşıma gelıyor.

Benim Pc windows 8 her türlü şeyi yaptım ama bir türlü olmuyor yapabilen varsa skype'den ekleyip ulaşabilirmi skype adresi: ibrahim_icoz

Geri