• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

mBot Login Sorun Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpxlabs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar Mbotu indirdim burdan Injector olmuyor Kısadaca anlatırmısıınz bana Yardımcı olun lütfen.

Uyguluyorum yine olmuyorum yapamıyorum en baştan anlatırmısınız bnaa nerden indirecem nasıl yapcam

:D Yapıyorum ip degiştiriyorum bu seferde net gidiyor Modem bende degil üst kattan çektigim içinmi olumuyor Acaba ?

----------

teamviwer versem yapacak olan varmı Arkadaşlar Çok sinirlendim yapamıyorum Lütfen yardımcı olun. https://www.facebook.com/B25.01.2013C ekleyin.

Sheef yardımcı olurmusun. ben daha botu yapamadım çok karışık yardımcı olursan sevinirim

Sheef Teamviver versem bana yaparmısın Lütfen kardeşim.

arkadaslar socketspy virüs oılarak duydum yani çarlara girerken bizim şifreler karsı tarafa gidiyor diye duydum bilgilendirirsenız sewinirim.

indirdiğimiz rar da bi ini bi exe var ya onları mbot klasörlerinin içine mi atalım ( 3tane hesap var 3ünede mi atayım) ? bu arada yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :)

yazılanların hepsini binlerce kez tekrarladım yanlış adımlar olmasın diye. Windows 7,8 sorunsuz kullanıyormuş fakat bende 8.1 var acaba o yüzden olabilir mi.

Ekran_G_r_nt_s_4.png

Arkadaşlar XP'de hdwwiz.exe olmadığından denetim masasındaki donanım ekleden halledeceksiniz. Sihirbaza girdiğinizde en altta "Aygıt Ekle" yi görünce oraya zıplayın ve devamı konuda anlatılmış zaten.

Geri