• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

mBot Login Sorun Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpxlabs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
socketspy 80 portuna bağlanmaya çalışıyor, pc de skype teamwiever gibi programlar varsa onları kapatıp açmayı dener misiniz?

Hocam iki programda var. ikisinide görev yöneticisinden sonlandırdım. fakat aynı hatayı yine alıyorum. başka bir öneriniz var mı acaba?

şöyle yap, skype sanırım pc açılırken kendi kendine açılıyordur önce onu kapat. pc açılırken kendi kendine açılmasın sonrasında da tekrardan başlat hiçbir programı çalıştırmadan socketspy ı çalıştırmayı dene. olmazsa başka yöntem bakacağım senin için.

şöyle yap, skype sanırım pc açılırken kendi kendine açılıyordur önce onu kapat. pc açılırken kendi kendine açılmasın sonrasında da tekrardan başlat hiçbir programı çalıştırmadan socketspy ı çalıştırmayı dene. olmazsa başka yöntem bakacağım senin için.

Yok hocam bu da işe yaramadı. Sql server var, bir kaç yazılım programları daha var şu an sistemimde. sanırım hata onlardan kaynaklanıyor.

Arkadaşlar Mbotu kuramadım bunların hepsınıde yapıyorum olmuyor win 7 bıde benm
SORUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
skype = bazyapi4 eklersenız sevırım..

Dns ayarlarını degiştiriyorum tamam diyorum ama degişmiyor wifi la baglanıyorum ne yapmam gerek kablosuz ag yazanı degiştiriyorum olmuyor .

ben jet modem kullanıyorum onunla bot ayarı yapamadım bununla ilgili bir çözümünüz varmı acaba ?

Herşeyi yaptıktan sonra internet gitmese devam edeceğim uğraşmaya ama internet gidiyor. Dns'yi değiştirdikten sonra.

Bunu yapıyorum fakat IP adresını girdiğim zaman Sorunlu görukuyor wireless ? internet gelmıyor acıl yardım

Beyler herşey tamamda dns ayarlarını degıstırırken alt kısma 255 yazmaya basladıgımda uyarı verıyor ve en yuksek sayı 223 gırebılırsın dıyor çözum nedır
Z179z0.jpg
[/URL][/IMG]

Herşey tamam. Herseyı ıstenıldıgı gıbı yaptım bu kezde böyle oldu.Nasıl olacak bunun çözumu bı bılen yok mu

----------

Şuan son aşama olarak bu kadar yapabildim. bottan clıentı start dıyorum ama baslamıyor nedır bu durum yanlıs mı yapıyorum

Error 10013 in function Bind
Permission denied.

Listen diyince bu yukarıdaki hatayı alıyorum windows 8.1 kullanıyorum

Geri