InTheDeeP
Banlanmış Üye
Haa olabilir
üyelik almak için xx diye panel vardı onun sanırsam , myht overliteme vs adam akıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haa olabilir
üyelik almak için xx diye panel vardı onun sanırsam , myht overliteme vs adam akıyor.
İnsanları mutlu etmek zor iş...
Fikret kardeşim sana samimi bir soru sormak istiyorum ? Sizin yaşadığınız bölge ya da gezegende 1 dakika kaç saniyeye tekabül ediyor ? Bizim burda 60 ama siz 15 dk. dediniz 30 dk. oldu anlayamadım ondan ?
adam normal şartları altında 15 dk da sorun giderebilceğini düşündü ancak farklı sorun çıkınca uzadı bunu anlamadınmı neden laf sokmaya çalışıyorsunki milleteFikret kardeşim sana samimi bir soru sormak istiyorum ? Sizin yaşadığınız bölge ya da gezegende 1 dakika kaç saniyeye tekabül ediyor ? Bizim burda 60 ama siz 15 dk. dediniz 30 dk. oldu anlayamadım ondan ?
Fikret kardeşim sana samimi bir soru sormak istiyorum ? Sizin yaşadığınız bölge ya da gezegende 1 dakika kaç saniyeye tekabül ediyor ? Bizim burda 60 ama siz 15 dk. dediniz 30 dk. oldu anlayamadım ondan ?