AdonisHPoweR
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Nis 2010
- Puanı
- 1
adonish alıntı yapma benden kardeşim ya o laf bana ait telif hakkı aldınmı benden? mahkemelerde süründürürüm lan seni akıllı ol
pardon hemen düzelteyim aramızda halledelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adonish alıntı yapma benden kardeşim ya o laf bana ait telif hakkı aldınmı benden? mahkemelerde süründürürüm lan seni akıllı ol
tutmasına tuttu ama bide şu sorunlar olmasaOruç oruç Allah yardımcınız olsun tuttu bu oyun gerçekten çok güzel 30level'e kadar kastım. Beklemeye değer :beer
tutmak ne demek oyun yıkılıyo 0 reklam 150 kişi online daha ne olsun...
Aranızda yetkili birisi varsa Şu exp Ticket işine de el atabilir mi lütfen, silk ile 4 haftalık exp ticket aldım ve bir etkisi yok,,,
lord silkler yüklendimi veya direk silkmi çektin yoksa milletimi yiyon
aaaaaaaaaaaaa kkikikikikikiikikikiik aaaaaaaaaaaaaaaaa
bize bedava verilen silkten bahsediyodurlord silkler yüklendimi veya direk silkmi çektin yoksa milletimi yiyon
şakamı yapıyon o zaman silk aldım çalışmıyo diyon bide o ticketların hangi pvp swde calısıtını gördün 10xi 11x yaparlar bunu hala kavrayamadınız gitti zaten onların yerine prem silver gelcek dediler
senin lafın ilginç o silke para vermiş gibi konuştun ondan zıtıma gittin kapiş?karşıdakini aşağılamaktan başka yaptığın birşey yok senin, karşındaki adamların işini ne kadar bildiği seni ne ilgilendirir ki ?. Belki Seviyeleri bunu yapabilecek düzeydedir
Başka server'larda yapılmadı diye burada da yapılmayacak anlamına gelmez
aaaaaaaaaaaaa kkikikikikikiikikikiik aaaaaaaaaaaaaaaaa
abi bir müslüman şuraya sw online yazsın yalandanda olsa gözüm açık gidicek şu sıcakta pc başında buhar olarak ölücem
----------
senin lafın ilginç o silke para vermiş gibi konuştun ondan zıtıma gittin kapiş?
hala neyin kafasını yaşıyon bir kere sen -- o kadar silk aldım çalışmıyor-- lafını kullandın ikileSilke para verip vermediğim seni ne ilgilendirir? Silk, Pearl olarak adlandırılıyor ve bu server'da Silk ingame droplara deniyor
birazda düşünerek cevap yazarsan sevinirim