fulan0
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 6 Nis 2010
- Puanı
- 0
Bu sw kaderide diğer 3 ü gibi malesef
kabak tadı vermeye başladı artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sw kaderide diğer 3 ü gibi malesef
kabak tadı vermeye başladı artık
serverin açık olup olmadığını gösteriyor anlamadınmıBlackPearlOnline.Org - Nautilus Server Bilgileri peki bu ne Aşağıdaki Server durumu anlık
kaya sen guilde filan girmedin demi dahaBp ekibine allah sabır versin ne diyeyim. Hayatları bu oyuna bağlı sanki milletin.
beklemekte suç mu oldu forumda artık? bekleriz niye bekliyon beklemeyiz serverda 50- oyuncu oldugu için serveir kapattık denir şakamı yapıyon sende ayrı bir telden çaldın farkındaysan...Bp ekibine allah sabır versin ne diyeyim. Hayatları bu oyuna bağlı sanki milletin.
Bende onu sölemeye calısıyorum kardeşimserverin açık olup olmadığını gösteriyor anlamadınmı
hayır girmedim ve girmeyide düşünmuyorum silkroad'dan sıkılmış biri olarak ne zaman bırakacağım belli olmaz devamlı oynayacağım kesinleşirse guild düşüneceğim.kaya sen guilde filan girmedin demi daha
dünden beri adamlara demediğiniz şey kalmadı bende dünden beri bekliyorum ancak sizin gibi boş boş konuşmuyorum size ne dediler mümkün olan en kısa sürede sorunları giderilip açılacak demedilermi? bizede sabredip beklemek düşüyor.beklemekte suç mu oldu forumda artık? bekleriz niye bekliyon beklemeyiz serverda 50- oyuncu oldugu için serveir kapattık denir şakamı yapıyon sende ayrı bir telden çaldın farkındaysan...
Bp ekibine allah sabır versin ne diyeyim. Hayatları bu oyuna bağlı sanki milletin.
hayır girmedim ve girmeyide düşünmuyorum silkroad'dan sıkılmış biri olarak ne zaman bırakacağım belli olmaz devamlı oynayacağım kesinleşirse guild düşüneceğim.
Zaman öldürüyoruz.bence susun burda sohbet edince server açılmaz eminim şuan sorunu gidermek için uğraşıyorlardır sabredin ve bekleyin.