Burada olan yaptırımlar genelde hırs ve öfkeden kaynaklanan şeyler.Şuanda yorum atan kişilerde zaten ya banlı üyeler yada daha önce yönetimden ayrılmış kişiler.Emin olun sebebsiz yere banlanmazsınız.Bir sebebi vardır ki bir işlem uygulanır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada olan yaptırımlar genelde hırs ve öfkeden kaynaklanan şeyler.Şuanda yorum atan kişilerde zaten ya banlı üyeler yada daha önce yönetimden ayrılmış kişiler.Emin olun sebebsiz yere banlanmazsınız.Bir sebebi vardır ki bir işlem uygulanır.
Ne ekersen onu biçersin derler. Saygı göster saygı gör.
Tahammülde bir yere kadardır eğer benim elimde olsaydın vay haline yatıp kalkıp kahraman abiye dua etmelisin bence.
Sabredersen hesabını alacaksın zaten.Buda benim usulüm bu şekilde hesabını aldıgında artık daha dikkatli olacağına inanıyorum. 1 nusubet 1000 nasihatten iyidir.
Saygılı olup edebinizle takınmanız yeterli.Secde mi edeyim yoksa diz çökmem kâfi mi ?
Bknz ByCaNeR MaxiLife tabiri yerinde ise en başa bela üyelerdi artık ne yapıp ne yapmayacaklarını cok iyi biliyorlar.
En başa bela üyeler ve her mesajlarında birbirlerine iğneleyici mesaj atan kişilerdi bunlar zamanında.Çok göze batmışlardı.
Elinde kara liste var sanırsam benim karşımda ne yazıo Allah bilir.
Değil skype de konusurken selene de sasırdı bir ayrıntıya dikkat cektigimde.Oda merak ettiği bu kadar ince takibi nasıl yapabildiğimi ama çözemedi
Değil skype de konusurken selene de sasırdı bir ayrıntıya dikkat cektigimde.Oda merak ettiği bu kadar ince takibi nasıl yapabildiğimi ama çözemedi
oğlum bak benim canımı sıkma fazla gevezelik yapma !
Sen bu tutmla bir yere varamazsın hala anlamadın sanırım.
Abim sen in hesap vakti geldiginde acılacak diyorum.Sen sınırsız görüyorsun onu ben değil.
Bir admin bir mod üyelerle ağız dalaşı yapmak size yakışıyormu? verin cezasını konuyu kapatın silin mesajları.. hem siz kim sanıyorsunuz kendinizi forumun adminine kafa tutuyorsunuz ister keyfi ban atar ister haklı bir sebep sonucu.Sitede olacak olan artış yada azalışın bedelini onlar çekicek sonuçta..
Bir admin bir mod üyelerle ağız dalaşı yapmak size yakışıyormu? verin cezasını konuyu kapatın silin mesajları.. hem siz kim sanıyorsunuz kendinizi forumun adminine kafa tutuyorsunuz ister keyfi ban atar ister haklı bir sebep sonucu.Sitede olacak olan artış yada azalışın bedelini onlar çekicek sonuçta..
Sen konuyu kaçırdın boşver...
kahraman abi geçen hafta idi sanırım şarkı konusunda sen bana şarkı yollayan kmse yok gibi bir şey demiştin tam hatırlamıyorum bu arkadaşta ağır küfürlü bir şarkı yollamıştı sana hala anlamış değilim nasıl banlamadın bu arkadaşı
Aha işte sen bundan banlanıyorsun bazı şeyler eğitimini almadığın için sana yalan geliyor.
Kraldan çok kralcıda geldi tam oldu.