Thaiberium
Aileden
Öle olmuyor işte.Yaptıgın işlerde tek tek hesap vermen gerekiyor.
Bu tür olayları çok yaşarsın o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öle olmuyor işte.Yaptıgın işlerde tek tek hesap vermen gerekiyor.
Kafana bunu takma ben o şifrede istediğim gibi oynam ayaparım..
Bu tür olayları çok yaşarsın o zaman.
Hayırdır abi ?
Pek hayırlı değil bu seferki sahur .
Teşekkür ederim beni sürekli olarak doğruladın için.
Adayımız bellli oldu o zaman
bellllmi oldu? Tek başınamı karar verdin?
Abim hesabını gecici olark aldım elinden bak burada özgürce konuyor tartışabiliyorsun suanda zamanı geldiginde alacaksın üyeliğini.
Yoo ankete sunacağız birazdan hazır ol
Tamam hazırım anketten sonra hatırlat bende sana birkaç birşey sunucam.
Sana ufak bir tiyo vereyim mi ?
Zorla tartışmaya cekiliyorsun dikkatli ol.En ustalık ile yaptıkları iş budur bir anda kendini harbin içinde bulursun.
Süreniz doldu lütfen adminde umudu kesti artık...
Önemli değil baktım bir kaç kendini bilmez konuştukca ne ceza alıyorlar ne birşey bende buna bağlı ceza almıyacağıma göre konuşuyorum tartışmaya bayılırım bilirsin
BannedID Hanginde karar kılarsan o olsun ben sana seçme şansı veriyorum herkese aynı şansı vermem
----------
Hadi ya son sorunun cevabını da biliyordum bak tüh gördünmü
Ben sana şans sunaktımda sonradan karar verdim sunmamakta Sende açık konuş anlamıyorum
Sonunda dilin çözüldü bakıyorum sabaha kalcaktık yoksa bana şans sunakmışsın işte onu merak ettim neymiş açık konuşalım biraz yani burda burdakiler anlasın
Ben sana şans sunaktımda sonradan karar verdim sunmamakta Sende açık konuş anlamıyorum
Arkadaş dayanamadı heralde kaçtı.Burda artık kime satışıp sataşamayacağını anladı
Bende nerde kaldı bu pc başında uyukluyor sanmıştım Bu arada satışıp ? kim kime satış yapmış bunuda anlamadım :S
Kapasiten aldığı kadarıyla cevap yazarsan o da kabul:crw: