Unleashed
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 31 May 2012
- Puanı
- 4
Sembolik yaklaşımlarla kurduğum üstü kapalı cümlelerdeki anlamları anlayamıyorsan banane
Bak aynı serverde oynuyormuşsuz gel vs atalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sembolik yaklaşımlarla kurduğum üstü kapalı cümlelerdeki anlamları anlayamıyorsan banane
Bak aynı serverde oynuyormuşsuz gel vs atalım
Ne oldu senin yerine çarın mı giricek devreye ya olmaz ama
Seninle tartışmıcam ya kıyamam bak
Hemende yumuşadı kanındamı vardır nedir
Senin yazdığın cevaplara ancak böyle karşılık veriyorum :roll:
Kime ne veriyorsan ver tamam karışmıyorum Anlaşıldın artık
Ben senin gözünde neysem sende benim gözümde osun tm
Kabullendin hemen alın bunu dışarı Ama bak Gerçekler acıtır sen iyi bilirsin yada artık alışmışındır neyse
Senle tartışmacağım kesinde vicdanım el vermiyo karşımdaki sanki biriymiş gibi ...
Bakın bu zamana kadar göz yumduk ama şuan birbirinize hakaret etmeye başladınız.Rica ediyorum bu posttan sonra tartışmaya devam etmeyin.
3.sınıf laf sokmalar aman tanrım karşında şuan biri yok varsay. sen kendi kendine konuşuyorsun ama dur şuan daha da kötü oldu sonuçKendi kendine tartışmacan mı yani
Yo ben hodri meydan demek istemiştim uzatmayalım istersen...
günaydın izleyeceğim deyip dediği şeyleri izlemeyen gençGünaydın beyler.
Sana gelince,öncelikle ömye cevap veremedim yoğundum,kusura bakma.MSN gelirsen hemen cevap alabilirsin.günaydın izleyeceğim deyip dediği şeyleri izlemeyen genç
geliyorum bakimAleykümselam Emre,Allah rahatlık versin.
Sana gelince,öncelikle ömye cevap veremedim yoğundum,kusura bakma.MSN gelirsen hemen cevap alabilirsin.