sinansguler
Black Pearl
Yeni hata -.-"
3-4 gündür takip ediyorum sizi bu noktaya kadar gelebileceğinizi düşünmemiştim bilgisayar özellikleriniz nedir beyler ram ve işlemci olarak paylaşmanız yeterli :eat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni hata -.-"
Cerficationdan olabilir ordaki iplere bak.
----------
Neyse Beyler Ben kaçar Yarın ille inecem sabah erken kalkmam lazım yarın 18:00da grş
i3 intel , 4gb 3.07 ghz
Gelmesine geldim ama şu hatayıda bir çözersem oyundayım
bnm şu hatayada bakıversende aynı yere gelsek daha çabuk çözeriz
olmadı yanlız bnm ayarlarım hamachi ipm 5.179.x.xmedia ipsini media patcher ile 192.168.x.x portuda 32002 olarak değiştir.
forum yararına bişey yapmışsın kardeş cok saol birde bununla nasıl silkroad kurulur o konu gelse cok iyi olur ama ben genede teşekkürünü vericem ilk defa bi forumda böyle bişery yazıyorumƒαтαℓ_єяяσя;1630840' Alıntı:Chernobyl Baskılara dayanamadı.Ve sonuç ortada
Chernobyl sonunda hepsini paylaştı ;
Part 1 : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Part 2 : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Part 3 : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Fix Paketi ;
Changeset_OBT_247_249.rar : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Xtrapp Update Dosyaları ;
Multiupload : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Billing asp scripts ;
Multiupload : Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
vSro Full Database ;
MediaFire Direct Link : Blitzkrieq_Package_11.09.2011_1.rar
Rar Pw : fortheworstcommunityever
Yeni hata
Yeni hata
Helal oLsn Kardşm Müsait oLdğnda bnmkinide bi el atıverBitirmeden uyumak yok
Videolu anlatım yapmayı düşünmüyorum , özel olarak ilgilenicem team ıd pw vericeksiniz ben yapıcam serveri.