Ya beyler allah askına baksın biri suna ya Bu GameServer ve Shard manager niye hata veriyor Database Failed Connection hatası veriyor.Dark Angel sen anlarsın belki daha once karsılasmıssındır neden olabilir bu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya beyler allah askına baksın biri suna ya Bu GameServer ve Shard manager niye hata veriyor Database Failed Connection hatası veriyor.Dark Angel sen anlarsın belki daha once karsılasmıssındır neden olabilir bu ?
darkangel ben itemmalldan item alırken oyundan atıyor oyuna girdiğimde item gelmiş oluyor sizde böylemi
h.o
itemi yere at sonra oyundan cık üstüne bak item geliyormu ?
resim koyarmsn ?
Şimdi Gateway serverda açılmıyor
onlar hata değil sr_game sr_shard acılıyorsa sonunda hata değil onlar eksiklik sadece bendede var.
arkadaşlar bu HATAYI KİMSE BİLMİYORMU GENELDE HERKESİN BAŞINA GELMİŞ HATA AMA BASİT ÇÖZÜMÜ VARMIŞ AMA HİÇ KİMSE BAKMIYO BİLE 1 HAFTADIR BUNU ARIYORUM YARDIMCI OLAN YOK UĞRAŞTIM AMA YAPAMADIMarkadaşlar hala çözemedim bakarmısınız
beyler serveri açtım sw check smcde agent serverin içi kırmızı agent serverde xtrap felan ne yazıyo ne yapmam lazım ?
Ama SMC acılmıyor load plugins diyince plugin was loaded diyip kalıyor ole acmıyor simdide Gateway server acılmıyor alpemix ile bakarmısın 2 dakka sana zahmet
1. sıradaki startladım 2. sıradaki olmuyo alarm felan bişiler çıkıyo =)
smc 1 . .2 sağ tusa bas onlara start service de
İtem geri geliyo darkangel
1. sıradaki startladım 2. sıradaki olmuyo alarm felan bişiler çıkıyo =)
help meeee yardım edicekmisin
işte en buyuk sorun o :S
----------
o znm hepsini acmadınmı sr _ game galew filan ?
tb_user gir ve sro_gm ac.. bul md 5 den şifreisin değiştir gir
Şifrede bir hata yok giriyor pluginleri yuklemeye calısınca ole yapıyor birde md5 olarak şifre nerden bulucam
/*
*/
SMC {
DivisionManager "5.207.3.139",15880
}
ModulePatch
{
SrcPath ".\Patch_Internal"
DestPath ".\Patch_Internal_Comp"
}