netsea12
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Eyl 2010
- Puanı
- 4
zaten loaderle gırıyorum
laoderdan gri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten loaderle gırıyorum
laoderdan gri
uuuppSon anda çekebildim
Hangi portları editleyeyim anlamadım?
Bu hataların tamamı işletim sisteminden kaynaklı olabilir windows server 2003 veya 2008 kurup birinin denemesi lazım ne port hatası ne başka bişi hiç bişiye hata vermez o zaman :S
sanırım item bugu çözüldü
----------
Hello all.
shard_log
shard_db
account db
note: sro_servers_vt is my user account to connect db.
Teleportta ve 11dg bugu bizde yok sadece item bugu var itemi sattıkdan sonra f10 dan bişi alınca dc veriyo girince itemler geri geliyo.Bu hataların tamamı işletim sisteminden kaynaklı olabilir windows server 2003 veya 2008 kurup birinin denemesi lazım ne port hatası ne başka bişi hiç bişiye hata vermez o zaman :S
☺MaxiGame☻;1647434' Alıntı:Teleportta ve 11dg bugu bizde yok sadece item bugu var itemi sattıkdan sonra f10 dan bişi alınca dc veriyo girince itemler geri geliyo.
+ basmada sıkıntı yok charı gm yapamadım magıc pop bozdurarak nova bow aldım onada +10 gittimchara silk verme nerden ben onu bulamadım 11 DG de max +8 basılıyor SMC dende normalde :S bunu nasıl gidericez..
☺MaxiGame☻;1647439' Alıntı:+ basmada sıkıntı yok charı gm yapamadım magıc pop bozdurarak nova bow aldım onada +10 gittim
USE [SRO_VT_ACCOUNT]
GO
/****** Object: Table [dbo].[_PrivilegedIP] Script Date: 09/13/2011 08:35:06 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
drop table _PrivilegedIP
GO
CREATE TABLE [dbo].[_PrivilegedIP](
[IP1] [tinyint] NOT NULL,
[IP2] [tinyint] NOT NULL,
[IP3] [tinyint] NOT NULL,
[IP4] [tinyint] NOT NULL,
[IP5] [tinyint] NOT NULL,
[IP6] [tinyint] NOT NULL,
[IP7] [tinyint] NOT NULL,
[IP8] [tinyint] NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
☺MaxiGame☻;1647439' Alıntı:+ basmada sıkıntı yok charı gm yapamadım magıc pop bozdurarak nova bow aldım onada +10 gittim
ben senden silk nasıl veriliyor diom sen baa sıkıntı yok dion ya :d silki nerden veriyorsun bro...
Thanks
GM YAPIMI
SQL > SRO_VT_ACCOUNT >_PrivilegedIP tablesini silbunu ekle
sonra _PrivilegedIP gir
IP1 -IP2 IP3 DİE BİR YER VAR ORAYA KENDİ İPNİ YAZ
ÖRNEK ;
IP1 IP2 IP3 IP4
192 168 1 109
BUNU GİBİ 2 YAZ SONRA IP5 DEN SORNA TEKRAR YAZ 2 TANE OLSUN GM ACC.'LERİNDEN BİRİNDEN GİR
msn yi aç
msn yi aç